ahojte mam taký malý dotaz.. chalan mi ide mat narodky v máji 23 rokov. som rozmýšlala že by som mu kúpila daku vonavku a bombonieru?? alebo vonavku a dake bermudy kedže sa bliži leto?? fakt neviem.. vtedy spolu budeme 9 mesiacov.. tak niečo primer
kebyze mi da priatelka vonavku a bonbonieru, tak si pomyslim, ze moc originality v sebe nema.... Kludne by to mohla byt hociaka lacna drobnost, ale aby to bolo nieco, co mi zostane dlhsie nez lwen mesiac/par mesiacov....
Tak najprv skús niečo ohľadom jeho hobby ( ak nejaké má ) či by sa mu niečo nezišlo resp. si spomeň či niečo nespomínal že potrebuje / chce Ak nič tak asi nejaké tričko pekné ktoré by sa ti na nom páčilo, alebo niečo originálnejšie, napr. mu daj urobiť karikatúru z fotky, je to lacné, originálne a vtipné
@zloba55555 väčšinou dostávam knihy, ale minule napríklad som dostal náramok (obyčajný trhový z Bulharska) ,ručne šitú sovu, hrnček plný zeleného čaju, srapbook... Je toho veľa.
ja ked vidim, pocujem spojenie ide/m byt tak mi tak napicu ako pri som neni. neni som, som tu neni....
chlapa potesis vselijakou somarinou, takze moc nerozmyslaj nad tym co mu das.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
chlapa potesis vselijakou somarinou, takze moc nerozmyslaj nad tym co mu das.
Ja by som chcel napríklad knihy alebo nôž. Voňavku ani bonbonieru nie aj keď samozrejme každého sladkosť poteší.
nemas za co