@schizoofrenik na nieco take, ze je to celkom zlate, cloveka to potesi, moze sa k nemu pritulit ako k tomu cloveku, ktory jej ho dal, no a ak je ako poniektore slecny tu sediace, moze si na neho hodit strap-on a uzit si .. niekedy tu mate fakt dementne otazky ..
@georg21 WTF? to akože keď niekto má na to aby žene dal niečo pekné tak nemá, lebo načo také drahé veci???? ci kks škoda že to blokovanie nefunguje jak na fb lebo sa mi zdvíha tlak pri KAžDOM tvojom príspevku
a k téme: 2 metrového plyšáka by som prijala, len by bolo dobré keby si jej ho odniesol rovno k dverám keďže by mohol nastať problém ako by sa s tým odniesla domov
Na jednej strane zbytocne vyhodene prachy za nieco, co jednak nema ziadnu funkciu a hlavne to ostane zapadnute prachom v izbe, na druhej strane si viem predstavit, ako sa z toho roztecie. Urcite tym nic nepokazis a potesis ju, ibaze by byvala v panelaku v izbe 3x3m
@klaudiqaaa Tak prepáč, ale mne tiež môže prekážať niečo čo píšeš. No neprekáža, pretože to čo píšeš má svoje dôvody, ktoré síce nepoznám ale preto to rešpektujem.
Písal som to jemu, a položil som mu otázku.
Tiež som nenapísal dôvody prečo si to myslím, pretože ho to asi ako cudzieho nezaujíma a nechcelo sa mi to rozpisovať, aj tak jej sám nakoniec niečo kúpi.
Ale napíšem teda. Predpokladám, že chalan je vo veku okolo 16, čiže ak aj má nejakú brigádu, nevidím dôvod míňať veľa peňazí na darček. To už ani nehovorím o tom, že by ju niekedy mohol nejak sklamať a tak ona možno potom nebude chcieť vidieť niečo také veľké čo by jej ho pripomínalo a napr. zahodí to... Pekný darček nemusí stáť veľa. A dôležitý je úmysel s akým ho dáva.
V tomto veku alebo muži všeobecne niekedy dávajú drahé darčeky aby hlavne vyvolali v žene emócie, pri ktorých zabudne na jeho prípadné zlé správanie voči nej. Niekedy to používajú ako ospravedlnenie. Dá sa to na hocičo použiť, napr. tým niečo "zakryť" alebo si ju "omotať" znova o prst.
Aj tak je najdôležitejšie byť spolu.
Daj jej anál. Peniaze za plyšáka investuj do nejakých omamných látok. Vieš, keď tvoja milá nebude súhlasiť s análom, tak jej šupni do drinku drogu a za pol hodinu môžeš obdivovať zákutia konečníka
@yuri88 už som napísal ako to vidím. Pekný darček fakt môže stáť aj 50 centov. Pretože dôležitý je úmysel.
Logicky teda nevidím dôvod na drahé darčeky. Nekupuješ zásnubný prsteň, ktorý má aj hlbší význam, lebo predstavuje záväzok. Takto stačí ju potešiť hocičím, čo sa jej páči... napr. kvet. Za peniaze choďte spolu na kofolu, na výlet a spoznávajte...
Mne by sa páčil skôr nejaký výlet alebo večera ...a podaruj jej náramok, náhrdelník..nič drahé to byť nemusí..napríklad mne dal priateľ náhrdelník kde bolo jeho aj moje meno a bolo to veľmi pekné
@georg21 pekne darceky zvyknu byt drahe. Moj byvaly mi daroval dovolenku za cca 3000++e a spominam na to doteraz ako na jeden z najkrajsich zazitkov v zivote aj ked sme prave tam zistili ze si ako ludia nesedime. Ale urcite by som nechcela na nieco take zabydnut aj keby mi ublizil, rovnako ako pokladam za absurdne vyhadzovat akekolvek darceky po byvalych ked je to nakoniec to jedine co nam po nich ostane a koniec koncov to vzbudzuje spomienky na pekne casy.. a ja fakt netusim preco sa tu o tomto vobec bavim s niekym kto nemal vzivote ziadne dievca a 90% jeho reakcii vytvara dojem ze ho rodicia drzia medzi 4 stenami zatial co jedinu povolenu literaturu ma bibliu a prave preto sa chodi takto ventilovat na birdz..whatever.. :letim:
absolutne by ma to nepotesilo...total useless vec, viem si predstavit ze ja kedze som v tychto veciach extremne prakticka a doslova neznasam chytace prachu, este by som sa vedela aj nasrat naco mi taku hlupost kupil a ze mi radsej mohol kupit nieco uzitocne, alebo sperk, alebo dat poukazku na kupu oblecka, spodneho pradla, zaplatit maly vylet, cokolvek....
Tak pre dievčinku na intráku alebo v malej komôrke to zrejme nebude veľmi praktické. A neviem, ja som typ človeka, ktorého by to potešilo a veľmi, už od malička po niečom takom túžim, ale stačilo by mi kebyže to má meter/meter a pol. Určite nie väčšie ako ja. Ja by som sa s ním ňuňala, ale nie každá je ako ja, viď komentár @48
@willbebetter
s tebou musí byť romantika ako s mrtvolou teba by skutocne potešilo keby ti chlap daroval mixer alebo vysávač ? Ved praktické nie inak najprv chalanovi vyčítaš, že kupuje zbytočnosť a potom tresnes, že by si radšej prijala šperk, ktorý je minimálne tak isto zbytočne nepraktický
podľa mňa sú dva metre strašne veľa ..veď sa jej nezmestí ani do postele a ani do izby sa jej nezmestí...
ja si tiež myslím,že nejakého maximálne 150 cm...alebo príp. ešte menej
a okrem iného,myslím,že za toho zaplatíš tolko,že by si jej mohol kúpiť radšej nejaký šperk..nejaku retiazku s príveskom alebo náramok aleb tak...a podla mňa by sa tomu potešila viac ...a sorry za spam
@trtken jeeezis presne som vedela ze toho sperku sa niekto chyti...zena a sperky je uplne samostatna kategoria. a praktickym som nemyslela vysavac, ale napr. taky ten mixer na smoothies by ma velice potesil, alebo novy kavovar, alebo cokolvek co by si vsimol ze po tom tuzim.
mimochodom plysakov som sa uz nadostavala, aj jeden metrovy, a vsetky skoncili po konci vztahu na detskej onkologii na kramaroch, takze asi tak.
a romanticka som, ale nie v plysakoch preboha...to je ako ked sa patnastka pyta ci je ok dat jej chlapcovi na narodky prsten alebo retiazku...romanticky vylet, romanticka vecera, romanticky zazitok by ma velice potesili.
zalezi na zene. ale tiez by som nekupoval takeho obrovskeho. ja som frajerke dal niekedy v zaciatkoch asi 140 cm maca, ked jej bude smutno alebo nebudeme spolu, aby sa mala k comu pritulit etc. ale tak ja som vedel, ze ju to potesi. tiez to bol jediny plysak, ktoreho som jej uz za takmer 5 rocny vztah dal. no ak nepocitam maleho om noma z cut the rope, ale to je len taky maly na policku, pretoze ma tu postavicku rada a vedel som, ze jej to spravi radost.
ked ma 16, je to myslim celkom jedno, no urcite by som nejakej random 16 rocnej dievcine nekupoval drahe alebo zavazujuce darceky, je jedno ci kilometrove hracky alebo vysavace.
@willbebetter
Tak ale 16r chalan asi tazko zoberie svoju 15r frajerku do Benatok alebo ju zoberie na večeru, či kupi zlatu retiazku. keď som bol mladý a chudobný tiež som dal frajerke plysaka (iba jedneho), kyticu ruží, zlozil som jej pesničku atd. Takže prečo nie... každý si tym prejde...
@klaudiqaaa Ja som popisoval jednu z možných situácií, ktorých je nekonečne veľa. Píšeš akoby som tvrdil že je to jediná možnosť, a že dokonca sedí práve na teba. Len som sa jednoducho vcítil do jeho veku a situácie. Načo si kupovať priazeň, keď si ju môžem zaslúžiť inak. Ale to samozrejme stojí námahu, trpezlivosť, obetu a nie nejaké peniaze. A v jeho situácií ide skôr o to, spraviť jej momentálnu radosť.
Samozrejme, že by som daroval svojej partnerke aj dovolenku za 3000, a samozrejme že sa na to nedá zabudnúť... ale osobne takéto drahé dary dávam ľuďom, ku ktorým ma viaže aj nejaký pevný záväzok. On si ju brať nejde, zatiaľ. Ako predpokladám.
K tým urážkam sa mi nechce vyjadrovať, asi len toľko, že ma nepoznáš takže triafaš naslepo, a len sa tu strápňuješ. Prepáč, že som to spomenul ale aj ja môžem cítiť hnev. @62 :letim:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
Písal som to jemu, a položil som mu otázku.
Tiež som nenapísal dôvody prečo si to myslím, pretože ho to asi ako cudzieho nezaujíma a nechcelo sa mi to rozpisovať, aj tak jej sám nakoniec niečo kúpi.
Ale napíšem teda. Predpokladám, že chalan je vo veku okolo 16, čiže ak aj má nejakú brigádu, nevidím dôvod míňať veľa peňazí na darček. To už ani nehovorím o tom, že by ju niekedy mohol nejak sklamať a tak ona možno potom nebude chcieť vidieť niečo také veľké čo by jej ho pripomínalo a napr. zahodí to... Pekný darček nemusí stáť veľa. A dôležitý je úmysel s akým ho dáva.
V tomto veku alebo muži všeobecne niekedy dávajú drahé darčeky aby hlavne vyvolali v žene emócie, pri ktorých zabudne na jeho prípadné zlé správanie voči nej. Niekedy to používajú ako ospravedlnenie. Dá sa to na hocičo použiť, napr. tým niečo "zakryť" alebo si ju "omotať" znova o prst.
Aj tak je najdôležitejšie byť spolu.
Ešte ťa to vytáča?
Peniaze za plyšáka investuj do nejakých omamných látok. Vieš, keď tvoja milá nebude súhlasiť s análom, tak jej šupni do drinku drogu a za pol hodinu môžeš obdivovať zákutia konečníka
Môže byť ?
Logicky teda nevidím dôvod na drahé darčeky. Nekupuješ zásnubný prsteň, ktorý má aj hlbší význam, lebo predstavuje záväzok. Takto stačí ju potešiť hocičím, čo sa jej páči... napr. kvet. Za peniaze choďte spolu na kofolu, na výlet a spoznávajte...
» encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
ale ak ma 15 tak asi ju to potesi no.
s tebou musí byť romantika ako s mrtvolou teba by skutocne potešilo keby ti chlap daroval mixer alebo vysávač ? Ved praktické nie inak najprv chalanovi vyčítaš, že kupuje zbytočnosť a potom tresnes, že by si radšej prijala šperk, ktorý je minimálne tak isto zbytočne nepraktický
ja si tiež myslím,že nejakého maximálne 150 cm...alebo príp. ešte menej
mimochodom plysakov som sa uz nadostavala, aj jeden metrovy, a vsetky skoncili po konci vztahu na detskej onkologii na kramaroch, takze asi tak.
a romanticka som, ale nie v plysakoch preboha...to je ako ked sa patnastka pyta ci je ok dat jej chlapcovi na narodky prsten alebo retiazku...romanticky vylet, romanticka vecera, romanticky zazitok by ma velice potesili.
ked ma 16, je to myslim celkom jedno, no urcite by som nejakej random 16 rocnej dievcine nekupoval drahe alebo zavazujuce darceky, je jedno ci kilometrove hracky alebo vysavace.
musis ju hlavne ty poznat...ako vidis, niekto je viac "na veci", ja co sa tyka romantiky tak urcite ako pisem vyssie radsej nejaky romanticky zazitok
ale dufam ze sa ti tak ci tak podari ju prekvapit a potesit!
Tak ale 16r chalan asi tazko zoberie svoju 15r frajerku do Benatok alebo ju zoberie na večeru, či kupi zlatu retiazku. keď som bol mladý a chudobný tiež som dal frajerke plysaka (iba jedneho), kyticu ruží, zlozil som jej pesničku atd. Takže prečo nie... každý si tym prejde...
nikdy proste. hnusi sa mi to. vazne. radsej. nech. mi . da. papat.
Samozrejme, že by som daroval svojej partnerke aj dovolenku za 3000, a samozrejme že sa na to nedá zabudnúť... ale osobne takéto drahé dary dávam ľuďom, ku ktorým ma viaže aj nejaký pevný záväzok. On si ju brať nejde, zatiaľ. Ako predpokladám.
K tým urážkam sa mi nechce vyjadrovať, asi len toľko, že ma nepoznáš takže triafaš naslepo, a len sa tu strápňuješ. Prepáč, že som to spomenul ale aj ja môžem cítiť hnev. @62 :letim:
A prečo? @62
A prečo si mi neodpovedala? @67