Dievčatá čo by ste chceli dostať na narodeniny ak by ste ich mali zajtra od svojho chalana Chalani čo by ste dali k narodeninám svojmu dievčaťu keby že ma narodeniny zajtra? Buďte subjektívny chcem sa inšpirovať (aj keď to nieje zajtra xD)
idem sa tváriť skromne jedno tričko, ktoré nikdy nemajú moju veľkosť, potom presne viem aké náušnice, (aby mi nezarástli dierky) ktoré buď nikde nemajú,alebo len drahé, potom... ale viete čo? nájdite niekoho s relatívne veľkým obnosom peňazí a začnem rozmýšľať
čo máte proti plyšákom ? ja som dal ešte pred dvoma rokmi jedného priatelke, odvtedy som jej dal už kopu vecí aj ovela drahších ale toho plyšáka si váži asi najviac a spáva s ním doteraz
Neni som preberačná, ale určite by ma potešilo nejaké pekné spodne prádlo...Ale keďže som dosť prepatý človek, tak hocijaká kravinka, na ktorej sa zasmejem
úplne najviac túžim po takom tom srdci z malých kahancov pred domom, ktoré by mi urobil frajer..nepotrebujem hmotné darčeky..zážitkové si viac cením..pre mňa za mňa keby ma zobral aj na piknik bola by som rada
Hm.. no podla mna babam je jednoduche kupoatdarceky ale chalanom!!!! to je hoza... mna by potesil enjaky prstienok streieborny alebo parfem... alebo take nieco
Niečo co by mi ho pripominalo, napriklad retiazka, prsten(ale to radsej nie, lebo ak neodhadnes velkost,chudera baba trapas viem co hovorim) .. a aj keby to stalo 5centov, je dôležite že je to od teba z lasky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Parfém by som nekupoval vraj z toho nejakou zvláštnou dedukciou usudzujete že nám smrdíte.
retiazky prstene všetko už bolo ale strieborné a drahšie je zo študentského rozpočtu kupovať(hlavne teraz keď som na nule) zbytočný luxus.
Bižuteria je fajn ale máte jej veľmi veľa
večera v reštaurácii možno fajn ale asi viac by sa mi páčilo ju uvariť osobne lenže nieje kde
piknik je skvelý nápad ale v októbri je to hazard
spodne prádlo je vraj darček pre mňa nie pre ňu takže asi tiež nie
"VIP listok na Armina v Prahe" Co to je?
tričko tenisky no to je jak od mamy na vianoce
plysak je fajn nápad ale nie moc originálny
"mercedes benz SL600 swarowski" /facepalm
Knižky, alebo portrét A ešte aj niaka básnička, alebo niečo také, vlastné...hmm to sa mi páči
A vraj chalanom je ťažšie
aj tak som už niečo kúpil ale dik za snahu