Tuším som dostala hlinenú pokladničku takú mačičku, potom plyšáci sa dajú dať stále, nejaké pekné sponky, čelenky, nejaké bižu, prípadne nejaká sada na robenie náhrdelníkov (s korálkami, šnúrkami na to a pod)
ale da sa... kupit. napriklad vo vypredaji, ktorych je vsade plno, nejake dvdcko s "dobrym" filmom a k tomu popcorn... alebo jej najoblubenejsi casopis (myslim magazin, tie stoja tak 2-3 eura) a penu do kupela (tiez cca za tolko). proste nech to ma myslienku - pozri si film a daj si popcorn, urob si horuci kupel a precitaj si casopis... tak jej darujes nie darcek ako taky, ale vecer, zazitok, cas pre nu.
a mna vzdy zo vsetkeho najviac brali knihy, jasne, ze nemusia byt nove, existuju antikvariaty.
ja som svojej kamaráte na 12. narodeniny darovala koláž z naších fotiek, urobenú ako obraz dá sa to v každej dobrej fotoslužbe..napr. fotolab a tak a je to naozaj krásne ..vyšlo ma to cca na 2€
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale tak čokoláda, náušnice alebo nejaký prívesok nič nepokazia...
Tuším som dostala hlinenú pokladničku takú mačičku, potom plyšáci sa dajú dať stále, nejaké pekné sponky, čelenky, nejaké bižu, prípadne nejaká sada na robenie náhrdelníkov (s korálkami, šnúrkami na to a pod)
a mna vzdy zo vsetkeho najviac brali knihy, jasne, ze nemusia byt nove, existuju antikvariaty.
(nakoľko tradičná hodnota darčeka u mňa nezvykne prekročiť 3€, viem o čom hovorím