Potrebovala by som poradiť. Potrebujem darček pre priateľa. Nepije, nefajčí a začal cvičiť. Nechcem mu kupovať oblečenie lebo to mu nakúpia príbuzný. Chcela by som niečo originálne ale zároveň také čomu by sa potešil.
@hoperpohroma Hľadám takéto niečo už mesiac a nikde to neviem nájsť. Celkovo by som chcela nejakú plyšovú ovečku veľkú jeden metrák a NIKDE NIČ NIKDY nemajú!
Zdravím..prepáčte že využijem toto fórum ale fakt som bezradný.. a už ma tlačí čas ..Chcel by som sa opýtať či niekto z vás nevie kde by som mohol zohnať tričko alebo sveter s motívom McDonaldu... Čie ešte v McDonalde mávajú tričká alebo nie... Moja baba po niečom takom strašne túži a tak by som jej ho chcel zohnať... Skúsil som ho dať vyrobiť no odpoveď bola že logo je chránené autorským právom a tak ho nemôžu vytlačiť... Ďakujem krásne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ja som mu kupila toto a uplne uzasne nadherne krasne a pohodlne je to take ze: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
niečo z tohto ?