Ahoj ľudia, pls chcem sa spýtať, či by ste mi nevedeli poradiť niake darčeky ktoré by boli vhodné pre 9-takov, s ktorými sa lúčime. Je to taká tradícia na našej škole, že vždy sa im dá niaka drobnosť. Nič drahé a všetky by mali byť také isté. My sme nato
Tak toto je podľa mňa riadne blbá tradícia...neviem prečo by 8-maci? mali niečo dávať deviatakom keď sa možno ani nepoznajú. My sme nekupovali deviatakom nič a keď sme boli deviataci my, tak sme MY spravili rozlúčku v triede pre učiteľov, normálne príhovor, poďakovanie atď, dali sme učiteľom kvet, ponúkli s koláčom atď a to bolo všetko...
ale tiež súhlasím s @1 , príde mi to zbytočné... ani my sme nič v deviatke nedostávali len sme sa pohádali s učiteľmi na záverečnom večierku preto nasledujúci deviataci večierok už nemali
No naša škola je malá čiže v podstate sa poznáme, ale tak ja ich nemám príliš v láske ale čo sa dá robiť? no je to blbé to hej...my im musíme aj vyzdobovať triedu na niaky motív....takže je toho dosť.
Všetci máte pravdu, ale tak čo zmeníme niake tradície? a potom zvyknú mať takú rozlúčku z učiteľmi a tancuje sa tam, čo je maximálna blbosť, keďže väčšina z nich nevie tancovať spoločenské tance takže tak...my sme sa už bavili s triednou že by sme chceli vymyslieť niaky program aj pre učiteľov, aby bola aj zábava a tak, lebo väčšinou to býva hrozná nuda a polovica z 9-takov tam aj tak býva už v mierne inom stave
no my mame zajtra rozlucku a nam nikto nci nedava skor my davame ucitelom...a fakt tam nechcem ist ..cely druhy stupen len buzerovali hnusny ludia..hlavne triedna ta si nadmiesru dovolovala.. jediny ludia s ktorymi sa rozlucim su asi 3ucitelky z 12tich niektore spoluziacky tam ani nejdu ..mame zly kolektyv na ktory nas naviedla zrovna ta blba triedna..
To je škola na dedine asi? ..Naozaj potom len nejaké prívesky ako už bolo spomenuté vyššie...a čo tak zmeniť starodávne tradície a nechať deviatakov nech si oni všetko pripravia samy podľa vlastného gusta?
No ani mi nemáme bohvieaký kolektív, až na pár výnimiek, ale dokopy je to otras. Ale už ma to niak moc netrápi, vydržím jeden rok a potom snáď príde niečo lepšie...dúfajme
hej hej na dedine...tak ja by som rada a určite niesom jediná...možno naša trieda ich zmení! Fakt je to blbé..čo mám kamarátov z iných škol tak všetci si vymyslia niaky program a potom idú von niekde a konec...najlepšie
Odporúčam vám super stránku na darček. u nich si môžete nechať dokonca aj vyrobiť darček s originálnym venovaním, menom.... Ja som od nich kúpil ako darček pre brata identifikačné štítky na krk z chirurgickej ocele s jeho údajmi. bol happy a keď prišiel do triedy tak potom polka triedy si to dali u nich robiť www.malydarcek.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale tiež súhlasím s @1 , príde mi to zbytočné... ani my sme nič v deviatke nedostávali len sme sa pohádali s učiteľmi na záverečnom večierku preto nasledujúci deviataci večierok už nemali
Upečte im tortu a dajme im pusu to bude stačiť
No naša škola je malá čiže v podstate sa poznáme, ale tak ja ich nemám príliš v láske ale čo sa dá robiť? no je to blbé to hej...my im musíme aj vyzdobovať triedu na niaky motív....takže je toho dosť.
Neviem nevyznám sa v tvojich myšlienkových pochodoch, no čo ja viem? Nemyslím si že pôsobím niako inteligentne a navyše vadne
Hm skúsim to navrhnúť díki
No ani mi nemáme bohvieaký kolektív, až na pár výnimiek, ale dokopy je to otras. Ale už ma to niak moc netrápi, vydržím jeden rok a potom snáď príde niečo lepšie...dúfajme
hej hej na dedine...tak ja by som rada a určite niesom jediná...možno naša trieda ich zmení! Fakt je to blbé..čo mám kamarátov z iných škol tak všetci si vymyslia niaky program a potom idú von niekde a konec...najlepšie
Tak to sa im podarilo