Dobre by sa mi odpovedalo "dávam," ale, popravde, neviem. Podľa toho, či viem, ČO. V oboch prípadoch.
Ak má byť niečo bezmyšlienkovito dané alebo prijaté, znižuje sa tomu hodnota. Ale darčeky s pointou, tie rada darujem aj prijímam. Len pri darovaní je tam trochu väčšie napätie, či to bola skutočne správna voľba .
nikdy neviem, ako sa mám tváriť, keď mi niekto niečo daruje. som z toho značne nervózna a nadobúdam pocit dlžníka. viem, že to je blbosť, ale cítim sa hrozne nepríjemne v tej situácii.
preto som radšej, že ak už mám dostať darček, tak nech mi príde poštou
pamätám si, ako som asi ako 9 ročná dopredu zistila, že mi naši pod stromček kúpili počítač. strašne som sa tešila, úplne som si predstavila, ako ich vystískam a ako sa poďakujem.
no a aj som sa fakt tešila, ale vyšlo zo mňa iba "dík".
neviem dostávať darčeky.
radšej ich dávam, lebo ak človeka dobre poznám, je to ovela lahšie.
ale hlavne mám po prijatí darčeka pocit, že musím zase ja niečo adekvátne darovať, a ja darčeky dávam strašne nerada - niežeby som bola strašný sebec a nechcela pustiť peniaze z ruky, len nedokážem darčeky vyberať, z vianoc mávam nočné mory, fakt mi raz urýchlil rozchod s frajerom aj fakt, že sa blížili Vianoce a ja som nevedela, čo mu kúpiť
ja neznasam kupovanie darcekov.. nikdy netusim co mam kupit, preto dlho hladam a rozmyslam a nakoniec zvycajne nekupim nic alebo niec totelne zle.... :/ ale tak dostavam rada no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ak má byť niečo bezmyšlienkovito dané alebo prijaté, znižuje sa tomu hodnota. Ale darčeky s pointou, tie rada darujem aj prijímam. Len pri darovaní je tam trochu väčšie napätie, či to bola skutočne správna voľba .
no ja ich aj strašne rada dávam a mám z toho radosť, keď sa môj darček dotyčnému/nej páči.
preto som radšej, že ak už mám dostať darček, tak nech mi príde poštou
no a aj som sa fakt tešila, ale vyšlo zo mňa iba "dík".
neviem dostávať darčeky.
radšej ich dávam, lebo ak človeka dobre poznám, je to ovela lahšie.
u mna je to 50 na 50 rad davam ale ked dostanem to z coho mam radost tak som radsej ze som dostal
ale hlavne mám po prijatí darčeka pocit, že musím zase ja niečo adekvátne darovať, a ja darčeky dávam strašne nerada - niežeby som bola strašný sebec a nechcela pustiť peniaze z ruky, len nedokážem darčeky vyberať, z vianoc mávam nočné mory, fakt mi raz urýchlil rozchod s frajerom aj fakt, že sa blížili Vianoce a ja som nevedela, čo mu kúpiť