Jeej, este nie. Ale velmi by som chcela. Nie preto, ze niekoho raz mozno zachranim, ale chcem vediet, ako to chodi a tak.. a ci mi bude zle, alebo nejako divne.. proste z biologickeho hladiska .
@belzeboss viem ze aj nejaku plaketu... a zevraj niekde aj vino a keksiky... som nemyslela ze tam pojdem koly odznaciku ale je to zlate ze dostanem odznacik! aj tricko? no kua reklamne tricka mam rada! na spanie...
@bunniska jasne..na keksik som zabudol+2eurovy stravny listok+kavicku z automatu ...aspon v kosiciach teda...kazdy ma rad reklamne tricka...prave v jednom sedim
ja som bol 2x a chystam sa zase , ja som dostal keksik, 2€ gastro listok, a raz som dostal vitaminy kde bol privesok na kluce a tam zeton do kosika a na nom ze darca krvi
@bunniska ...ak ta to velmi stve tak prid darovat krv do KE, ale myslim, ze ten gastrac nejak ozelies ..no jasne, reklamne tricka su cool...dokonca, raz ked som bol maly tak sme mali kdesi pod blokom prevolebny meeting HZDS...a som si cestne vyhral na sprievodnej akcii v sipkach ich trick ..
Chcela som, ale oni ma nechceli :p Musím doniesť potvrdenie, že ten môj šelest ma nezabije ak ma oberú o 400 mililitrov krvi...Majú k nám prísť brať krv budúci týždeň, ale takto pred maturitami sa mi moc nechce púšťať si žilou
Daroval som 58 krát krv a plazmu, a už nikdy nebudem môcť darovať lebo ma vyradili pre zvýšený bilirubin a to už budem dokonca života postihnutý na základe darcovstva, takže dávajte pozor, lekári nepovedia pravdu o tom že darcovstvo neškodí zdraviu, nieje to pravda, podľa mňa škodí a veľmi aj pre tých ktorí dostanú tú krv, môžete namietať že na záchranu života, áno keď sa zachraňuje život je to iné ale koľko transfúzií je iba preto že si lekár zmyslí že preventívne mu dáme krv a to už dostávajú a kojenci, mám to overené že to tak je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
@mirkova aj ja chcem tattoo a našťastie sa ihiel nebojím =D
@sajinko najviac by ti odobrali 450 ml krvi. a to aj tak treba splniť veľa iných podmienok.
Ale chcela by som darovať.