uplna pohoda , neboli to , tecie to rychlo ( aspon mne ) a mam po darovani este viac energie ako predtym a neskutocnu chut do jedla a pitia , by som zjedol aj klince ... + ospravedlnenka do skoly ( akurat mi to vychadza kazde 3 mesiace na stvrtrocnu pisomku ) , listok aby som sa mohol najest , radost darovat krv
u nás bola minulý týždeň v škole či kedy... @magorka 18 nemusíš mať stačí povolenie od rodičov... nedarovala som, lebo nemám dobré výsledky krvi a aj tak okolo krámov sa nemôže...
je to úplná pohodička... sadneš si, vyplníš dotazník.. kde je v skratke váha, vek pohlavie, choroby, zopár otázok o sexe a tak. potom odber krvi na vyšetrenie, prehliadka lekárom ktorý sa ťa pýta somariny a potom samotný odber krvi. nič zvláštne.. potom ti dajú napiť najesť, kávu, dostaneš lístok stravný aby si si niečo kúpil/a.. čiže úplna pohodička.. v skratke sa tam naješ napiješ dostaneš lístok.. keby že sa to dalo každý deň tak to je dobrý kšeft ale ne.. je to na dobro vecí bol som pred týždňom v piatok dobrovoľne.. snáď to niekomu pomôže.. bol som už 2x a pôjdem aj tretí..
no, ja akurat tento tyzden chcem ist darovat krv, len este neviem presne kedy, bud to utorok alebo stredu..ale asi skor v stredu teda, aby som sa vyhol navalu ludi ktori budu na studentskej kvapke..nerad cakam..a myslim, ze 6-ty krat
Neidem darovať krv, nieje mi pri tom zle, pôjdem o dva mesiace, keď transfúzky krv mať nebudú, lebo všetci samo sebou pôjdu ako teľatá v tento utorok...
už som to písala asi 100x, chodievam, zle mi nebýva, odpadla som len raz, keď mi zobrali o 50ml viac ale inak v poho, oplatí sa
dostanete 2€čkový gatráč, kávu, keksík, vitamíny pre darcov krvy a žetóny do nákupných vozíkov , ospravedlnenie do školy/práce, a za to potvrdenie aj obed v Slovak pube/Flagship restaurant (BA) + červené víno - toto som síce neotestovala, a vraj to majú dobre obmedzené, že až po 15tej a iba na denné menu, ale tak dalo by sa to využiť
takže choďte, krvi je málo. vám to nijak neublíži, za to niekomu to môže zachrániť život.
Ja som bola zatiaľ iba raz, aj to v auguste, takže najbližšie "môžem" až niekedy v decembri Inak trpím panikou z ihiel, hysterická som začala byť už pri odbere tej vzorky, na tú druhú hrubú ihlu som sa radšej ani nepozrela
bola som 1. krát dnes a bolo to úplne v pohode čakala som niečo horšie... určite pôjdem v najbližšej dobe keď budem môcť... veď je to pre dobro veci.. a ten pocit keď odtial idete...na nezaplatenie teda aspoň u mňa čajík, kávička, lístok stravný ojojoooj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A pôjdem už myslím ôsmy krát
nemám s tým žiadny problém, dokonca sa pozerám na to, ked mi pichajú tú hrubú ihlu do žily...a patrične si to aj vychutnávam..
zatial dom darovala 2x a určite nie poslednýkrát
dostanete 2€čkový gatráč, kávu, keksík, vitamíny pre darcov krvy a žetóny do nákupných vozíkov , ospravedlnenie do školy/práce, a za to potvrdenie aj obed v Slovak pube/Flagship restaurant (BA) + červené víno - toto som síce neotestovala, a vraj to majú dobre obmedzené, že až po 15tej a iba na denné menu, ale tak dalo by sa to využiť
takže choďte, krvi je málo. vám to nijak neublíži, za to niekomu to môže zachrániť život.
Ale na darcovstvo krvi by som šla, ak ovšem nemám ešte tých zopár mojich dlhoročných kamarátov kdesi v krvi