Ahojte, zaujímalo by ma čo si myslíte o darovaní spermií. Dnes som zahliadla inzerát že za jednu "dávku" dávajú 100€. To je aj celkom dosť na to že to ani nebolí ani to nie je zákrok do tela ani nič také podobné. Len je tu otázka toho, že máte potom možno
100€ a kde? Však čo ja viem, tak sa za to dáva tak 30-40€ ...
Ja som mala ísť darovať vajíčka, čo je o dosť zložitejšie keďže sa to robí v plnej narkóze, mala som za to dostať niečo okolo 900€ ale nakoniec som si to premyslela, keď som si uvedomila, že vo svete bude niekde behať v podstate moje dieťa a ja o ňom nič nebudem vedieť. Ale keď raz budem potrebovať peniaze nutne nevylučujem to.
neviem čo je na tom zlé.
práve som sa zamýšľala pred pár dňami, že muži, ktorí jebú čo vidia a k tomu aj bez ochrany, môžu mať kľudne niekoľko detí vo svete a ani o tom nevedia.
takto chlap získa nejaké peniaze a pomôže nejakému inému človeku, ktorý túži po dieťati a je to pre neho jediná cesta :ehm:
Vzhladom na to ze kazde by bolo inteligentne a super ako ja , tak by som siel do toho . A teraz vazne Jedna davka za 100 ? Kolko krat do mesiaca mozem davkovat ? A co vsetko musim splnat na to aby to niekto mohol distribuovat do vaginy inej zeny ?
@tecumseh na stavebnej fakulke v košiciach medzi inzerátmi na nástenke A ja som frajera nahovárala nech ide, že si privirobí a ešte k tomu aj pomôže niekomu kto nemôže mať deti
@narazuvzdornaa No .. na stránke je to popísané že žiadne choroby genetické a psychické, ale keďže mne to odobrili a to môj otec mal mániodepresiu a spáchal samovraždu a mama má cukrovku a väčšina mojej rodiny zomrela na rakovinu a ešte mám aj miernu nadváhu tak rozhodne NIE, nie sú tam prísne kritéria
BTW. čo sa týka Darovania spermií, vôbec to nie je také jednoduché, spravia vám spermiogram a iba naozaj perfektné spermiogramy, teda ich vlastníci môžu ísť darovať. Že je človek mladý, a nemá nadváhu napríklad absolútne nezaručuje dobrú kvalitu spermií. Osobne poznám partiu piatych chalanov čo chceli ísť darovať spermie a IBA JEDEN z nich mal natoľko dobré spermie že mohol ísť darovať a toho si odvtedy volajú pravidelne. Takže len aby ste neboli sklamaní chlapci.
@method nie je pravda, stredoškolské vzdelanie je minimum. A aj viac krát do roka môžeš, práveže, keď ti zistia že máš fakt super spermie, volajú ťa kým sa z nich nestanú ne-super aj každý mesiac
Darujem dva vzorky. Oba budú použité. Z jednej sa narodí dievča, z druhej chlapec. Nebudú sa poznať. Budú vyrastať v blízkom okolí. Nakoniec sa zamilujú, vezmú sa. Budú mať spolu dieťa. Narodí sa retardované alebo s inou genetickou chybou.
výsledok: nie nedaroval by som.
Darujem krv, to stačí.
Ja si myslím že prípad, že sa spolu tie 2 deti stretnú a budú mať spoločného potomka je extrémne mizivá. Okrem toho je dokázané, že súrodenci a priamy príbuzní majú taký "pach", že sa odpudzujú vzájomne a my si vyberáme partnera práve podľa pachu podvedome. Iba v zaostalých skupinách obyvateľstva dochádza k incestu vo väčšine prípadov
Túto pofidernu študiu by si mala ukazať tisickam ľudí čo nevedome praktikuju incest určite sa odpudzuju , hlavne pachom
Tieto Americke študie mam najradšej
s tým pachom to funguje asi tak ako keď máš nádchu tiež niekedy cítiš a niekedy ani hovno
to moje bol ale príklad jedného človeka, ak to spraví každý tisíci to je asi 7 miliónov ľudí .. a po dve vzorky 14 mega tam už šanca na zakopnutie je hlavne ak hovoríme o zárobku 100€, pre ktoré sa vykradajú trafiky, krčmy atď .. a celkovo je to dosť divné ak si pomyslím, že by malo behať niekoľko detí, mojich detí bez toho aby som o nich vedel. Som konzerva.
osobne by som si ženu preveril, zistil aká je a aké má potencionálne predpoklady do života a do výchovy detí atď
nemôžem totiž ignorovať fakt že dieťa bude aj moje. nechcel by som aby vznikol človek ktorý by nosil moje gény a nemal za matku človeka ktorý by bol schopný a rozumný ho dobre vychovať ... ostatné všetko by bolo iba mojou ignoráciou :/
aj keď to vyzerá ako dobrý biznis, nemohol by som ignorovať fakt že napomáham k životu ľuďom o ktorých ani nebudem vedieť že existujú, tu ma nejaké moje morálne hladisko brzdí ...
moj kamos robil na takej klinike a hladali tam hlavne zeny, lebo ze tych je pomenej. dostanu sice viac penazi ale zeny musia prejst oooomnoho tazsim a horsim procesom ako muzi. a je to dost zdlhave, cize v konecnom dosledku sa to podla mna moc neoplati
@5 "...ale nakoniec som si to premyslela, keď som si uvedomila, že vo svete bude niekde behať v podstate moje dieťa a ja o ňom nič nebudem vedieť..." geneticky"tvoje" dieťa... proste človek s tvojim genetickým materialom toť všio. Ktorý ma SVOJICH rodičov... obe osoby si neprešli tym spoločným tehotenstvom, tak čo ich spaja je len ten gen... nič viac
mne pridu skorej odpudive tie obrovitánske dávky hormónov a chémie čo do ženy štopkajú aby mali "doko" vajíčka.
a pride mi vtipne ako sa tu desite, vypupčený, že vam budu behať VAŠE deti
el o el
@paulieevans To s tými pachmi je blbosť... pamätám si prípad roky dozadu ako jeden pár zistil po narodení ich spoločného dieťaťa, že sú v skutočnosti súrodenci. A boli to normálny ľudia a dieťa bolo zdravé. Potom zistili, že otec vyrastal v adoptívnej rodine a nevedel, že existuje nejaká sestra...A aj tak si "voňali navzájom"
Vždy na každú vec existuje nespočetné množstvo dôvodov preto sa nedá škatulkovať všetko...
@paulieevans To je najväčšia p*čovina kto čo vymyslel to"výnimka potvrdzuje pravidlo" lebo ak by to bolo pravidlo malo by to byť bez výnimiek.. tým pádom ak je tá výnimka celá ta vec je nezmysel a né pravidlo
@bitter napísala som niekde že tá štúdia bola americká? Ty si čo za idiota? Každý normálny človek si to vydedukuje. V prírode to tak funguje a nie len u človeka, ale u všetkých cicavcov, že sa priťahujú na základe pachov. Veď to je základ všetkého, že si samec samicu vyhľadáva počas ovulácie a že sa viacej priťahujú práve v tom období, kedy dozrieva vajíčko a žena má plodné dni. Ženy sa počas ovulácie oveľa viac potia, vylučuje viacej hormónov, ktoré mužy vnímajú ako? No pachom. Prečo sa do parfémov primiešavajú asi feromóny? ... Takisto v prírode je veľmi málo druhov, ktoré incestujú, iba v niektorých druhoch to je ako symbol vďačnosti alebo na posilnenie hierarchie, ale vo veľa veľa druhoch sa práve vďaka tomuto pachu príbuzní jedinci vyhýbajú a nevznikajú degenerované jedince. Kedysi som sa dosť o túto problematiku zaujímala a netáram do vetra, nie som čitateľka báječnej ženy, nepotrebujem diskutovať o téme o ktorej nemám ani šajnu, ale o tejto mám. Samozrejme, netvrdím, že to odpudzovanie pachové platí u každého, do detailu o tom nič viac neviem a nerobila som žiadne dlhodobé štúdie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Ja som mala ísť darovať vajíčka, čo je o dosť zložitejšie keďže sa to robí v plnej narkóze, mala som za to dostať niečo okolo 900€ ale nakoniec som si to premyslela, keď som si uvedomila, že vo svete bude niekde behať v podstate moje dieťa a ja o ňom nič nebudem vedieť. Ale keď raz budem potrebovať peniaze nutne nevylučujem to.
práve som sa zamýšľala pred pár dňami, že muži, ktorí jebú čo vidia a k tomu aj bez ochrany, môžu mať kľudne niekoľko detí vo svete a ani o tom nevedia.
takto chlap získa nejaké peniaze a pomôže nejakému inému človeku, ktorý túži po dieťati a je to pre neho jediná cesta :ehm:
Darujem dva vzorky. Oba budú použité. Z jednej sa narodí dievča, z druhej chlapec. Nebudú sa poznať. Budú vyrastať v blízkom okolí. Nakoniec sa zamilujú, vezmú sa. Budú mať spolu dieťa. Narodí sa retardované alebo s inou genetickou chybou.
výsledok: nie nedaroval by som.
Darujem krv, to stačí.
je to fakt pravda
preto aj cirkev takéto manipulácie s genetickýcm materiálom odsudzuje...
ano, je to veľmi chúlostiva záležitosť...
Drogy su spatne zlatko
to isté ako svetský súd, za každý hriech sa musí pykať....
v tomto prípade o to tvrdšie, že to vykonal Boží pastier
Túto pofidernu študiu by si mala ukazať tisickam ľudí čo nevedome praktikuju incest určite sa odpudzuju , hlavne pachom
Tieto Americke študie mam najradšej
@bitter má pravdu dievča (neviem prečo prďola)
s tým pachom to funguje asi tak ako keď máš nádchu tiež niekedy cítiš a niekedy ani hovno
to moje bol ale príklad jedného človeka, ak to spraví každý tisíci to je asi 7 miliónov ľudí .. a po dve vzorky 14 mega tam už šanca na zakopnutie je hlavne ak hovoríme o zárobku 100€, pre ktoré sa vykradajú trafiky, krčmy atď .. a celkovo je to dosť divné ak si pomyslím, že by malo behať niekoľko detí, mojich detí bez toho aby som o nich vedel. Som konzerva.
nemôžem totiž ignorovať fakt že dieťa bude aj moje. nechcel by som aby vznikol človek ktorý by nosil moje gény a nemal za matku človeka ktorý by bol schopný a rozumný ho dobre vychovať ... ostatné všetko by bolo iba mojou ignoráciou :/
aj keď to vyzerá ako dobrý biznis, nemohol by som ignorovať fakt že napomáham k životu ľuďom o ktorých ani nebudem vedieť že existujú, tu ma nejaké moje morálne hladisko brzdí ...
žijem bubline kde máme názor že duša dieťaťa má vzniknúť z dvoch duší ktoré sa ľúbia
takže asi toľko
mne pridu skorej odpudive tie obrovitánske dávky hormónov a chémie čo do ženy štopkajú aby mali "doko" vajíčka.
a pride mi vtipne ako sa tu desite, vypupčený, že vam budu behať VAŠE deti
el o el
Vždy na každú vec existuje nespočetné množstvo dôvodov preto sa nedá škatulkovať všetko...
Ale pohoda jahoda
Nechaj ju tak Americke študie su najlepšie na svete