Nazdar .. chcem sa spitat mate s tym niekto skusenosti ? kolko dostanem za darovanie € ? aaa este jedna otazka .. kde sa to da najblizsie v okoli Dolneho Kubina
Zakazal by som darcovstvo spermii dovtedy, kym neprestane existovat jedine dieta bez domova.
Nejde o chamtivost .... iste aj ta v tom je, ale co je ovela horsie, ide o tu debilnu bezcharakternost ludi , ked uz niekto nemoze mat deti a chce deti nech urobit tu posranu adopciu ach....
Súhlas s @kosh nie je to také jednoduché, požaduje sa min. vysokoškolské vzdelanie 1.st., blond vlasy a ešte všelijaké vyšetrenia ťa čakajú a podpísanie čestného prehlásenia atď. je toho veľa.
na to aby si mohol darovat spermie musis mat urcite vzdelanie a inteligenciu...ani jedno z toho nemas cize mas smolu.len debil napise spytat s makkym i...
@waagbistritz69 také sú pravidlá, kamarát chcel darovať, lebo potreboval prachy a zisťoval aké sú podmienky tak viem. Hádam nekecal ale nie on určite hovoril pravdu.
@plyn & @exonr Týpci, Road Trip som nevidel ani neviem o čom je A že sa robia nejaké testy som si aj myslel, ale že v tom je až taká eugenika že treba mať blond vlasy som nevedel
ja som bol darovať spermie v centre asistovanej reprodukcie Is Care v BA a je to anonymne len sa tam treba objednat, po odbere čakate na vysledok či splnate podmienky darcovstva ak ano tak nasleduje odber krvi na krvnu skupinu a pohlavne choroby vysledky krvi budu za 2 mesiace dalej treba vzorku moču a podpisat nejake papiere. Potom Vas objednaju na genetiku to pridete a rozpravate sa s genetikom, ktory sa pyta na rodinu ze kolko ma teta, ujo deti atd., a zasa podpisujete papiere a zasa zoberu krv. A finančnu odmenu som zatial nedostal ziadnu...
Idealne je v centre mesta, Zahradnicka 42, centrum asistovanej reprodukcie. Za jedno darovanie spermii dostane pacient 50€, robia sa odbery krvi a moču, zaroven geneticke vysetrenie. Po pol roku treba prist na kontrolne odbery, ku ktorym ziskava pacient 20€. Pocas tohto pol roka moze chodit darovat spermie priebezne kazdych 20 dni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
To vieš, ručná práca sa cení.
Dobrý deň pani....prišiel som sa vyhoniť.
,,Mám vám zvesiť plagát stavby oka či bežných refrakčných vád?"
..kvak..
Nejde o chamtivost .... iste aj ta v tom je, ale co je ovela horsie, ide o tu debilnu bezcharakternost ludi , ked uz niekto nemoze mat deti a chce deti nech urobit tu posranu adopciu ach....
18 ročné dievča
A uz neviem odkial som to pocul, ale na darovanie spermii treba mat IQ nad 130, co aj urcitym sposobom celkom dava zmysel...
I ked dnes, kde lietaju spermie vsade po svete, hm...