vive: Kresťania tvrdenie s Adamom a Evou stále menia. Teraz tvrdia, aby sa to podobalo na archeologické vykopávky kostí, že Adam a Ema sa podobali na opice.
picco90: Teória o tom, že to bol omyl prírody atď. Je ich viac, nuž bola som zvedavá na názor ľudu.
puco90: Nemám to popletené... Nuž nemyslím si že, 100% veriť tomu čo z určitosťou neviem je správne. Cirkev stráca veriacich, takže sa snaží "zmodernizovať" čo je ešte horšie ako pred tým ...
@amelia13 nakoľko sú o tom dôkazy, (napríklad že v minulosti bolí iné druhy na ktoré sa terajšie podobajú, napríklad že existovalo viacej ľudských druhov pri ktorých našli nástroje a našli ich vo viacerých krajinách takže o degeneráciu nemôže ísť) tak veriť nemusíš, treba to prijať tak, ako to je.
Hmmm ta teória je zaujímavá ale ja by som rád vedel či je človek natoľko inteligentný aby jeho mozog dokázal spracovať tieto informácie čo sa tíka zrodu ľudskej populácie takisto aj zeme ak to náš mozog dokáže spracovať ak nie tak dúfajme o niekoľko miliónov rokov to možno bude možné
@puco90 hmm zase to preháňaš vieš všetko ototm povie to že za slovičkom darwinová je ešte dodatok teoria to hovorí za seba každý ma určitý názor a teraz musím súhlasiť aj s @bress
Zakony a teorie maju svoje ohranicenie. Darwinova teoria plati na parcialne zmeny v DNA. Vysvetluje ako z vtaka s kratkym zobakom vznikol vtak s dlhym zobakom, no nevysvetluje ako vznikom samotny vtak. Tam to uz nie je iste. No Darwinova teoria uplne zlihava pri vysvetleny vzniku zivota a pri vyvine prvych organizmov.
puco90: Primať nechcem čo neviem Hlavu mám otvorené pre všetko a ak to neviem s určitosťou nechcem o tom prehovárať iných, no vďaka že si sa zapojil do diskusie ...
@puco90 to si píš že budem. Ano takže naznačuješ že si v odbornom kruhu ktorý je tvrdohlavý a snaží sa každého poučovať a myslia si že majú za každú cenu pravdu??
@lado212 ja nie som z odborného kruhu, ja sa len zaujímam o experimenty a odborné kruhy. Proste je to môj koníček a niečo len o tom viem.
Nijako ťa nepoučujem, len píšem fakty. Evolúcia je potvrdená a to najmä po rozlúsknutí DNA, so šimpanzami máme napríklad na 99% totožné DNA (samozrejme pre niektorých slabý argument), rôzne vykopávky atď...všetko priame dôkazy, ale keď je to podľa teba teória, tak nech je, ale neber to ako poučovanie, len ako doplnenie informácií.
@puco90 Aminokyseliny vytvoril a tiez o niekolko rokov neskor tiez prisiel na to, ze aminokyseliny nie su schopne sa navzajom viaziat samovolne, bez DNA.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Adam a Eva je len mytológia, takých podobných príbehov je veľa. Každá kultúra také niečo mala.
picco90: Teória o tom, že to bol omyl prírody atď. Je ich viac, nuž bola som zvedavá na názor ľudu.
Darwinisti uznávajú evolúciu
Kreacionisti uznávajú priame stvorenie Bohom
ID (ineligentný dizajn) uznávajú veriaci, ktorí berú Genezis obrazne. Uznávajú evolúciu s tým, že prírodný výber riadi Boh.
Neverim v boha ale ani v teoriu akou je
To, že nevieme úplne presne popísať nejaké veci ohľadom evolúcie ešte nič neznamená. Mnohým veciam na 100% nerozumieme a vieme že sú.
Teda aby som to zhrnul, podstatný je princíp a nie omáčka okolo toho.
@puco90 hmm zase to preháňaš vieš všetko ototm povie to že za slovičkom darwinová je ešte dodatok teoria to hovorí za seba každý ma určitý názor a teraz musím súhlasiť aj s @bress
Nijako ťa nepoučujem, len píšem fakty. Evolúcia je potvrdená a to najmä po rozlúsknutí DNA, so šimpanzami máme napríklad na 99% totožné DNA (samozrejme pre niektorých slabý argument), rôzne vykopávky atď...všetko priame dôkazy, ale keď je to podľa teba teória, tak nech je, ale neber to ako poučovanie, len ako doplnenie informácií.