ja chcem dať moje telo buď na orgány, ak by som sa nejak zabila predčasne alebo potom dať svoje telo na vedecké výskumy (a ani jedno mi moja matka nechce dovoliť, lebo neviem z akého dôvodu, že zomriem skôr ako ona)
ale inak spáliť a bez pomníku a bez akejkoľvek pripomienky toho, že som vôbec žila
@6 súhlasím, ak by som mala zomrieť pri nejakej nehode alebo nejak inak predčasne s tým, že by sa nezničili orgány, tak by som sa dala na darcovstvo... takto môžem niekoho zachrnániť, aspoň nebudem bezcenne hniť...
a samozrejme že spáliť a najlepšie niekde vysypať, nepotrebujem mať na nejakom cirkevnom cintoríne za nenormálne peniaze nejaké miesto, odkiaľ ma vyhodia, keď moji potomkovia to prestanú platiť...
ked sa spaluje,tak v tom popoli,co dostanu moju blizky nebudem cela ja,ale cast mna a cast inych ludi...kedze sa viac mrtvol pali naraz a popol sa len prerozdeli...a je to financne narocnejsie.
avsak zas na druhej strane nechat sa zozrat cervikmi,mat hrob,na ktory sa za 10-20 rokov zabudne(mozno skor) a mat niekde ulozenu svoju kostru...neviem neviem
este som rozmyslala na indickym sposobom spalenia tela na kope dreva na vode.iba ostatky potom hodia rybam. vsak zivot je divadlo,ktore treba dohrat az do konca
v truhle budem pravdepodobne tak či tak a nejako ma to netrápi, myslím že potom už mi to bude jedno.Ale myslím, že "klasické" pochovanie je také "úctivejšie", a možno by tam aj niekto prišiel , taká téma takto na večer....
ked som otvoril diskusiu tak som bol presvedceni o tom ze sa necham dat do truhly , ale ked nad tym tak rozmyslam , asi sa nechat vysypat do mora z nejakeho utesu , na to budu mat moji potomci lepsie spomienky ako na dedka ktoreho zakopavaju do zeme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ale inak spáliť a bez pomníku a bez akejkoľvek pripomienky toho, že som vôbec žila
mamina ma ,,inšpirovala" jej monológom o tom, ako sa nechce dať zožrať červíkmi, ktoré do teba nakladú larvy a mokvať v zemi
ale chcem pod zem, nech sa ma nakŕmia
- "Až umriem, dajte ma spáliť a môj popol rozsypte na Tesco."
- "Prečo?"
- "Aby ma prišli deti a ich vnúčatá aspoň raz za čas navštíviť..." :/
a samozrejme že spáliť a najlepšie niekde vysypať, nepotrebujem mať na nejakom cirkevnom cintoríne za nenormálne peniaze nejaké miesto, odkiaľ ma vyhodia, keď moji potomkovia to prestanú platiť...
.. ale asi radšej spáliť (a vysypať do mora ) .. aj keď to mi bude potom už asi jedno
ked sa spaluje,tak v tom popoli,co dostanu moju blizky nebudem cela ja,ale cast mna a cast inych ludi...kedze sa viac mrtvol pali naraz a popol sa len prerozdeli...a je to financne narocnejsie.
avsak zas na druhej strane nechat sa zozrat cervikmi,mat hrob,na ktory sa za 10-20 rokov zabudne(mozno skor) a mat niekde ulozenu svoju kostru...neviem neviem
este som rozmyslala na indickym sposobom spalenia tela na kope dreva na vode.iba ostatky potom hodia rybam. vsak zivot je divadlo,ktore treba dohrat az do konca
/priveľa Supernaturalu, ach facepalm
prach si a v prach sa obrátiš.............duša človeka odíde na Boží súd a telo človeka patrí podľa kresťanských zvyklostí do zeme!.........filip:/
Dám sa ale spáliť preto, lebo sa bojím, že sa zobudím v truhle tri metre pod zemou
a žiadne slzy, žiaden smútok.