A hlavne by si ľudia mali dávať bacha na to, čo práca. Poznám ľudí čo z toho mali problémy v práci, alebo si nemohli nájsť takú akú chceli lebo tam to proste nešlo.
Tak ty sa určite nikdy nedaj tetovať keď o tom musíš zakladať fóra. Človek ktorý si tým neni istý, nebere to ako životný štýl alebo ako spomienku na niekoho/niečo, ten by si nemal dávať na seba robiť ani čiarku!
@natashatko ok, upresnim to. dievcata, co su VYRAZNE potetovane, abo robia veci, co neschvalujem (vela piju, fajcia, hulia), mozu byt moje kamaratky, ale nedokazal by som s niekym takym chodit. pre vela dovodov, co som uz popisal inde. cize sa mi nehnusis, ale milovat ta tiez nebudem
@antifunebracka haha šak jasné, mne sa výrazné tetovania lúbia len na tom, na kom to sedí jak riť na šerbel, viď niektoré Suicide girls, aj ja som tak chcela byť, celá farebná obrázková ale vzhladom na to, že na niektorých miestach to je neskôr otrasné, uskromním sa na tetovania na menej viditelných miestach
Dať si tetovanie je podstatná zmena v živote a ak si vyberieš čosi netradičné je to vynikajúca manifestácia ideológie
Ja som prvé mala v 14 tich - Išla som s mamou a otcom a dali sme sa tetovať všetci , to mi po 5 rokoch zmizlo a v roku 2006 som sa dala znova už na stálo a plánujem aj dve ďalšie podľa financií
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale inak každého osobná vec
A len tak mimochodom preco sa pitas taku sprostost ci tetovanie ano alebo nie ? Ked sa clovek da pokerovat tak pre seba a nie pre ostatnych.
A hlavne by si ľudia mali dávať bacha na to, čo práca. Poznám ľudí čo z toho mali problémy v práci, alebo si nemohli nájsť takú akú chceli lebo tam to proste nešlo.
@antifunebracka takže sa ti hnusím
Ja som prvé mala v 14 tich - Išla som s mamou a otcom a dali sme sa tetovať všetci , to mi po 5 rokoch zmizlo a v roku 2006 som sa dala znova už na stálo a plánujem aj dve ďalšie podľa financií
Hawk!
....Hena mi nestačí Vydrží málo