čaute , dáte mi pls niake dobré myšlienky na sloh o láske a že láska nie je len slovo ? nejake nie s internetu ale s vašej hlavy , ja s tým nmm skúsenosti tak nwm no poďme nato !
Jeden chlapík mi raz povedal (samozrejme, on to hovoril obšírnejšie), že láska nie je cit ale rozhodnutie. Rozhodnutie že tohoto človeka som si vybral a s ním chcem žiť po celý zvyšok svojho života.
Nikdy som nepochopil ako mozu byt zadavane ako slohove temy konkretne nazory. Co ked s tym nazorom nesuhlasim? Ako mam obhajovat nieco s cim nesuhlasim?
lol, o tomto som písala asi ako 13ročná na slovenčinárskej olympiáde.. Napíš tam niečo aká láska môže byť, nejako rozviň aj podstatu toho slova, čo to zahŕňa a hlavne vlastný názor..!
Nemáš skúsenosti s láskou? Mám veľké pochybnosti o tom, že by si v živote nebol zaľúbený, nemal rád niekoho, rodina, priatelia, zvieratko, niečo.. A o láske sa toho dá veľa povedať.
V každom prípadne zober do ruky najskôr niečo o gramatike, lebo tvoja gramatika je príšerná. Fujto..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Z koho, Z čoho
S kým, S čím
..aa k téme.. ak máš frajerku/mal si, tak napíš, aká je láska s ňou.. alebo ked si nemal/nemáš, tak napíš, aké chceš, aby to bolo
ešte sú je naša rodina, vlasť a domáci miláčikovia, čo všetci vrúcne ľúbime
Toto tam môžeš dať.
V každom prípadne zober do ruky najskôr niečo o gramatike, lebo tvoja gramatika je príšerná. Fujto..