Myslim, ze ten datum tu tomas nedal, kvoli tomu aby sa tu nestavali veci ako na pokeci, ze pripisuju doverihodnost starsiemu nicku a tie nove diskriminuju...
aj ja by som to chcel vedieť. Mohlo by sa to zobrazovať aspoň mne (akože každému by sa zobrazoval jeho dátum registrácie). By ma to zaujímalo, že od kedy sa tu zakopávam.
15. Mayo myslim ze to ze sa neukazuje kedy sme sa regli aby sa nediskriminovalo aj tak nepomohlo lebo sa potom pozera na to kolko krat si sa prihlasil daco napisal alebo aky mas profil.. uz som sa s tym stretla ale som ticho ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
inak neviem, u mňa je dátum registrácie asi zhodný s dátumom prvého blogu... inak neviem, či je to niekde uvedené
a načo to vlastne potrebuješ?
#3: Ts ky som si myslim raz uz mazala
inak antja: 16. decembra 2007 si sa registrovala
vyberajte si lepsie datumy registracie
napr ja mam 1.juna na den deti
nedavno som slavil dvojrocnicu registracia
inak birdz poznam zo 3 rocky
a mayo, treba práve vyberať také nič neznamenajúce dátumy...
na deň detí oslavujem deň detí. druhého, kedy neni nič, môžem oslavovať výročie registrácie chápeš?
si nejako neviem spomenúť
...a kedy bol vlastne založený BIRDZ, som sa raz hádal ,že podla mna už má 10r a niekto mi tvrdil,že iba 7-8rokov.
Skoda,že som sa nezaregistroval hneď ako som birdz objavil bol by som už Birdz dôchodca