noo veď ja našim nekupujem masáže, kde je ich len pohladkajú a pošlú domov, ale idú k poriadne fyzioterapeutička ktorá im dá všetko tam kde má byť.. chodíme k nej celá rodina vždy keď máme nejaký zdravotný problém a vie úžasne pomôcť
celotelová 25€ a bodová masáž nôh 10€ tuším, ee v Štúrove to je.. keď sme k nej začali chodiť asi tak pred piatimi rokmi tak mala celotelovú za 8€.. ale už sa odvtedy tak vypracovala a chodia k nej ľudia z celého slovenska, že si postupne nastavila ceny vyššie.. ale stále sa to oplatí je fakt super
ja viac rozmyslam nad tym, ci im vobec nieco dat, ale asi nie
inak je to divne jak nikdy nikto nevie co komu dat ako darcek ved ked niekomu chcem dat dar tak asi lebo toho cloveka mam rad, ked mam niekoho rad tak z nasich rozhovorov viem po com tuzi a co by ho potesilo :s
tak ja som sa s otcom napriklad tiez 99% mojho zivota len hadala, ale byvala som s nim skoro 20 rokov a viem co ma rad a ake ma zaujmy.. a napriek tomu som mu nekupila nic
skus sa seba spytat ci im chces dat darcek aby sa oni tesili alebo aby ty si sa citil lepsie, ze si im nieco dal a nemusi ti byt trapne, ze oni tebe zo zvyku daco daju a ty nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@vladqog tak ja by som sa mohol odvdacit ked byvam pod ich strechou a nic im neplatim
inak je to divne jak nikdy nikto nevie co komu dat ako darcek ved ked niekomu chcem dat dar tak asi lebo toho cloveka mam rad, ked mam niekoho rad tak z nasich rozhovorov viem po com tuzi a co by ho potesilo :s
skus sa seba spytat ci im chces dat darcek aby sa oni tesili alebo aby ty si sa citil lepsie, ze si im nieco dal a nemusi ti byt trapne, ze oni tebe zo zvyku daco daju a ty nie