ja uz som mav vino ja mam pauzu cil. a este vypijem dnes tak 800litrov vina, lebo idem zabijat a kuchat kapre a este som to popravde nerobil takto vo velkom takze asi sa budem musiet najebat O_o
@n0win0u sú to želatínové hviezdičky alebo iné tvary posypané cukrom a niekedy sú aj v čokoláde. a arabesky sa to volá ako margot, alebo bounty. teda jedna arabeska a sú výborné. skús!
vlastne som sa práve dočítala, že arabeska je literárny žáner, ktorý úzko súvisí s žánrom poviedky. ale toto na stromček nevešiame
babka vzdycky vsetky salonky,mikulasov a podobne na*ebe na stromcek neviem na čo jej to je vzdy to odovodni "ale ved to som pre Klaudiku kupilaa" (ja to nemam rada) tak som nutena si zobrat a vždycky to najdem v skrinke ešte na velku noc
v poslednej dobe mama znechutená narastajúcimi cenami a klesajúcou kvalitou saloniek začala baliť do lesklého baliaceho papiera bonboniéry (akože do každého balíčku jeden "cukrík") a to tam dávame
a celkovo, náš strom je vždy tak preplnený, že sa to tam stráca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a inac salonky davame pod stromcek do takych kosickov, keby nekto chcel sladke
grammar naziiiii
ja uz som mav vino ja mam pauzu cil. a este vypijem dnes tak 800litrov vina, lebo idem zabijat a kuchat kapre a este som to popravde nerobil takto vo velkom takze asi sa budem musiet najebat O_o
a chudatko zvieratko
absolutne nepoznam to v spojeni so stromcekom a vesanim O_o
ale aj chudatko ja !
chudatko zvieratko
jj chudatko ja
&ei=ryTXUJ6ZEMbMsgbi7oCoAQ&ved=0CD0Q9QEwAg&dur=1000" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/imgres?imgurl=h...
lOy9Y4reHBr_M&hl=sk&sa &ei=ryTXUJ6ZEMbMsgbi7oCoAQ&ved=0CEMQ9QEwBA&dur=530" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/imgres?imgurl=h...
@najivna vidis ja som zabudol, ze ty mas elfa pri sebe
vlastne som sa práve dočítala, že arabeska je literárny žáner, ktorý úzko súvisí s žánrom poviedky. ale toto na stromček nevešiame
a celkovo, náš strom je vždy tak preplnený, že sa to tam stráca
ale niekedy aj na