ee. na budik mam tie najneprijemnejsie zvuky, ake som v telefone nasiel, aby ma to zobudilo. zena asi 3 mesiace vstavala na nejaku jemnu pesnicku od beyonce ci od koho, co ja by som pri nej zaspal a ju to dokazalo zobudit
mne nejde kabel k novemu mobilu teraz tak mam tie predvolene, ale castejsie som zaspala, nez sa zobudila na budik (hoci som ho dostala kratko pred zaciatkom prazdnin, takze neviem ako to bude fungovat cez sk. rok)
cim chcem vlastne povedat, ze rada by som si dala vlastne nieco, nie prilis oblubene, ale tak akurat hlasne.
kedy si hej lebo ma to tak nabudilo do nového dna, ale potom už som na to kašlal a stale tam hralo dokola to isté, tak teraz už len random.....a vlastne ani neviem čo mam na budiku...vždy ho ryhclo vypnem a spim dalej....
za budík musím mať pesničku, ktorá sa mi páči, aby som si nejakým humusom nepokazila deň hneď zrána, ale zároveň to nemôže byť pesnička, ktorá sa mi páči, lebo mi ju fakt, že ma ráno budí, strašne znechutí
No, obľúbená nemusí byť, ale musí sa mi páčiť a musí byť jemná, aby som sa nezobudila príliš prudko a tiež mám 2 budíky, to je vždy rozhodovania... teraz tam mám už dosť dlho The Cure: Plainsong a mix NIN: In This Twilight od Fenneszu .
NIKDY VIAC ! ..raz som si dala ako zvonenie budíka super pesničku a do týždňa som ju znenávidela ....preto som si nastavila ako zvonie Justina Biebera a vstatam do 10tich sekund
nie... raz som mala a ja to z prinútenia lebo to bola jediná kľudná v mojom mobile skoro som pri nej každé ráno zaspala keby bolo na mne dám sa na budík nejaký metal ale teraz mám takú hypno melódiu z mobilu
Ja áno lebo vždy keď ma zobúdza, tak ju nechám hrať skoro celú, naladí ma do dobrej nálady a pohodička celý deň Ale mala som aj také, koré som znenávidela....ono to musí byť fakt niečo, čo je síce pekné, ale hlasné a okamžité na zobudenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ja mam taku ze ju lubim viac z budika ako ked ju pocuvam
ale dávam si podľa toho aby bola hlasná a zobudila ma
cim chcem vlastne povedat, ze rada by som si dala vlastne nieco, nie prilis oblubene, ale tak akurat hlasne.
a drzte mi palce aby som zajtra vstala.
1.) zhnusila by sa mi riadne keby ma ma kazde rano budit
2.) nemusim zacinat rano infarktovymi stavmi kedy na mna nieco zvrieskne
za budík musím mať pesničku, ktorá sa mi páči, aby som si nejakým humusom nepokazila deň hneď zrána, ale zároveň to nemôže byť pesnička, ktorá sa mi páči, lebo mi ju fakt, že ma ráno budí, strašne znechutí
A na Herkula sa neda hnevat, a clovek je pripraveny celit akymkolvek nastraham dna! 8)
pred pár rokmi som obetovala zopár pesničiek, ktoré sa mi vtedy celkom páčili a dnes ich nenávidím na budík.
@41