Kvôli detinskosti (neviem či mojej, či jeho)
nezodpovednosti
neschopnosti riešiť problémy
neschopnosti počúvať toho druhého
neschopnosti robiť kompromisy
alkohol
nikdy si nedal povedať
etc
Kvôli jeho trápnym názorom absolútne neprislúchajucim jeho veku, kvôli tomu že vôbec nerozmýšľal a kvôli jeho mamke....Kvôli mne sme sa nehádali lebo on sa hádať nevie a tak nemal argumenty.... Alebo som len hnusná zmyja.jupi jupí jee
Fúha, keď tak rozmýšľam tak my sa málo hádame lebo mi nič teraz nenapadá. Najčastejšie na neho vybehnem, že sa mi málo venuje a že nikam nechodíme a on mi potom povie,že šak furt sa mi venuje a včera sme boli hentam a vtedy tam a zajtra ideme tamto
väčšinou kvôli úplným blbostiam -.- to asi s každým..nechápem také zbytočné hádky a čudujem sa, že vôbec vznikajú
s dee99 sme sa najčastejšie povadili vždy na nete, keď sme si písali a nepochopili sa..nastalo nedorozumenie a už sme sa vadili, pričom naživo sme sa hádam nikdy nepohádali..
s iným som sa hádala, lebo len sľuboval stále, ale boli to len prázdne reči..kašľal na mňa, nechodil za mnou, keď sľúbil a potom ma ignoroval, radšej, ako by mi to mal vysvetliť, ospravedlniť sa...
s ďalším som sa hádala, lebo som mu prišla na to, že sa vrátil k drogám..lebo si začal vypisovať so ženskými blbé veci..a kvôli výchove dcéry, nakoľko on je strašne mäkký a všetko jej dovolí, nech mu aj po hlave poskáče, stále jej ustupuje..a ja som zas naopak prísna a neoblomná.
a ták...ale aj tak, najviac sme sa vždy hádali za blbosti! (hoc to vyššie vymenované neboli zrovna až také blbosti, aby ste to nebrali ako príklad )
Jedna z posledných hádok bola o tom, že som vynadal jej kamarátovi, lebo začal ju riešiť. Aj tak vysvitlo, že ho chcela a potrebovala sa so mnou rozísť.
Inak teraz pozorujem hádky druhých, lenivosť, politika a celkovo rozdielne záľuby spôsobujú, že aj keď trávia čas na rovnakom mieste a čase, tak málokedy spolu. A keď sú konečne spolu, tak sa hádajú. Sranda, že daktore hádky sú o hlúposti ach, a nezerie ma také. To je hádka na jeden den.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nezodpovednosti
neschopnosti riešiť problémy
neschopnosti počúvať toho druhého
neschopnosti robiť kompromisy
alkohol
nikdy si nedal povedať
etc
A možno som ten debil a citlivka ja.
neviem, čo je na tom pravdy
s dee99 sme sa najčastejšie povadili vždy na nete, keď sme si písali a nepochopili sa..nastalo nedorozumenie a už sme sa vadili, pričom naživo sme sa hádam nikdy nepohádali..
s iným som sa hádala, lebo len sľuboval stále, ale boli to len prázdne reči..kašľal na mňa, nechodil za mnou, keď sľúbil a potom ma ignoroval, radšej, ako by mi to mal vysvetliť, ospravedlniť sa...
s ďalším som sa hádala, lebo som mu prišla na to, že sa vrátil k drogám..lebo si začal vypisovať so ženskými blbé veci..a kvôli výchove dcéry, nakoľko on je strašne mäkký a všetko jej dovolí, nech mu aj po hlave poskáče, stále jej ustupuje..a ja som zas naopak prísna a neoblomná.
a ták...ale aj tak, najviac sme sa vždy hádali za blbosti! (hoc to vyššie vymenované neboli zrovna až také blbosti, aby ste to nebrali ako príklad )
Inak teraz pozorujem hádky druhých, lenivosť, politika a celkovo rozdielne záľuby spôsobujú, že aj keď trávia čas na rovnakom mieste a čase, tak málokedy spolu. A keď sú konečne spolu, tak sa hádajú. Sranda, že daktore hádky sú o hlúposti ach, a nezerie ma také. To je hádka na jeden den.