záleží od toho akú, také malé chybičky, že čiarky, s/z, oni/ony, sami/samy a podobne tolerujem ale ked niekto v slove originál po r napíše ypsilón tak to letím do vesmíru vtedy :letim:
hlavne pisem 10timi prstami a rychlo, neskontrolujeme text, a vuala, chyby su na svete ale ked si precitam po sebe text a vsimnem si nejaku peknu, viditelnu chybu, tak sa chytim za celo , zasmejem sa na sebe a zivot ide dalej
Ja píšem gramaticky správne či na internete alebo hocikde, ale nemá pre mňa význam strácať čas a prichádzať o mladosť riešením toho, koľko chýb spravil niekto druhý.
preklepy sú preklepy, ale čím ďalej,tým viac si začínam všímať, že je kopec slovákov, ktorí neovládajú materinský jazyk a k tomu patrí, samozrejme, i gramatika
--> ale ja mám jednu takú "grammar nazi úchylku" stále musím každého opravovať, keď povie..."napadlo ma, že by sme mohli..." --> ľudia, napadnúť vás mohol akurát tak medveď vraví sa "napadlo mi" a samozrejme staré známe dva-dve-dvo
@domssy ale ked niekto napr. cita moj koment v ktorom je chyba z preklepu, tak nevie posudit, ci som sa preklepla alebo neovladam gramatiku a vacsina podla mna k cloveku hned priradi druhu moznost. Ale niekedy som si pri niektorych slovach naozaj neni ista, ake i sa tam pise, potom to vyriesim jednoducho - synonymom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Takže štve ma, ak niekto spraví tvrdú chybu.
--> ale ja mám jednu takú "grammar nazi úchylku" stále musím každého opravovať, keď povie..."napadlo ma, že by sme mohli..." --> ľudia, napadnúť vás mohol akurát tak medveď vraví sa "napadlo mi" a samozrejme staré známe dva-dve-dvo