Zdravím ľudia, včera som zverejnil svoj 1. Let´s play.
chcel by som od vás pár vecí. Skúste mi tu napísať čo je na ňom zlé a na druhej strane čoho by som sa mal držať. Prosím buďte objektívny. Tý čo mi budú tvrdi
Presne ten druh LP, ktory sa mi nepaci. Nehovoris nic podstatne k pribehu, nevyjadrujes sa k mechanikam pouzitym priamo v hre, akurat sa len snazis posobit vtipne, a ani to ti velmi, obavam sa, nejde.
Bud si skus spisat nejaku osnovu pred kazdym dielom, ze o com budes rozpravat, lebo tolko digresii kolko bolo v prvych piatich minutach som uz davno nevidel.
A zapracuj na prejave, slovicko takze sa objavuje az prilis casto
ale na prvy LP celkom obstojne, videl som aj omnoho horsie
Ďakujem, každý názor sa cení, síce ma zarazilo 10 dislikov ale nevadí. Už budem mať onedlho doma mikrák takže to bude v poho. A poviem ti, že rozprávať v hre to čo si nájdeš na webe nieje moc zaujímavé... pre mňa. Ale diki.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Bud si skus spisat nejaku osnovu pred kazdym dielom, ze o com budes rozpravat, lebo tolko digresii kolko bolo v prvych piatich minutach som uz davno nevidel.
A zapracuj na prejave, slovicko takze sa objavuje az prilis casto
ale na prvy LP celkom obstojne, videl som aj omnoho horsie
bud mas na to, robit gameplay s komentarom alebo nie..tvoj pripad je druha moznost