Debka z obyčajného života ktorý každý deň je rovanký
V poslednom čase som absolútne znechutený z môjho každého života už sa neteším na čo , čo ma bude čakať ak prídem domov zo školy , alebo na večer či vôbec na další deň lebo viem , že čo ma čaká vždy to iste zobudiť sa , ranajky ,škola , domov a aspoň nieč
si mladý
skús nejaký šport
alebo sa nauč hrať na nejakom nástroji
alebo posiluj alebo čo ja viem kresli, maluj proste rob niečo v čom sa môžeš zlepšovať a bude ťa to baviť robiť
@allanNepremyslaj tolko nad tym co bolo alebo co bude... skus mysliet pozitivne a zit pritomnostou... kasli na to ze to som mohol urobit inak, alebo mozno zmenim nieco.. proste to sprav... najdi nieco co ta bavy, skus potesit niekoho koho mas rad a jeho radost potesi teba a mozno prestanes byt tak prazdny... vlastna skusenost
uplne najviac si uzivaj ze nemas ziadne vaznejsie starosti a toto su tvoje jedine povinnosti, o chvilku sa to vsetko zmeni
ja viem ze to si asi pocut nechcel, ale ja by som dala asi vsetko za jeden kludny stredoskolsky tyzden, kedy jedine co musim je fakticky ist do skoly a prist z nej domov
ono... práveže takým superelixírom života je tá teša vždy si nájsť nejaký dôvod na radosť. či už malú alebo veľkú.
spomeň si z čoho si šťastný a proste naordinuj si to do života zase!
ja nvm. ja mam radosť hoc aj z toho,ked si spomeniem,ze som dostala strasnu chut na banany a idem si kupit alebo na pivo
alebo chod niekam na koncert,vystavu,hocico
objavuj nove miesta
skus niečo nevšedné
alebo si urob TO DO LIST a postupne začni z neho vyškrtávať cinnosti
Poznám ten pocit akurát dnes som nad tým uvažoval. Že už sa prakticky na nič vôbec neteším. Dakedy som sa cely tyždeň radoval na piatok. Teraz mi príde furt že celý týždeň zbehne jak nič a víkend ešte rýchlejšie... Jak keby sa môj život úplne zrýchlil alebo čo.
ako všetky rady sú pekne a užitočné , ale chcel som skôr niečo SPECIAL a preraziť v niečom môj život , lebo zatial som na všetko INDEPENDENT nejaký BUM k lepšiemu v mojom živote , ale stále neviem čo by to mohlo byť , aby som sa každé ráno vstával s obrovským nadšením , že ma čaka niečo nove čo bude super
1. zisti čo ťa skutočne baví a napĺňa (napriklad šport, malovanie, hranie na hud. nastroj, fotenie, tanec, bicyklovanie , čokolvek)
2. začni sa tomu venovať
"robim kazdy den to iste a uz ma to nebavi a mam z toho dePpresie" - no neuveris, ale keby si najdes nieco nove, co by si pridal do svojho mimochodom chabeho denneho programu, tak by tvoj zivot asi aj prestal by taky stereotypny
začni sa venovať niečomu čo ťa baví, čo chceš, či po čom túžiš...
napríklad som chcel vedieť kresliť, tak som sa to učil, trénoval a časom som to dal ako tak
teraz chodím na šerm a roky som necvičil, tak každý deň dávam aspoň 20 klikov, nech mi spevnejú ruky, pokým nohy sú v pohode, keďže veľa chodím a je to pre mňa relax, ako duševný, tak telesný
Mala som presne tie iste pocity a som sa jedneho pekneho dna nasrala, za 2-3 mesiace si nasetrila a odisla som do zahranicia. Uz aj v priebehu tych 3 mesiacov som mala iny pocit zo zivota, lebo som sa na nieco tesila, robila som na roznych miestach, rozne brigady aby som si nasetrila, cize uz to bola zmena.
Ak teda stale chodis na skolu, pretrp to, ako ti tu viaceri hovoria najdi si nieco co ta zamestna, kruzok, sport ( TO DO LIST je dobra volba, uz len ta cesta ako to dosiahnut stoji za to) a potom ak budes mat moznost a stale sa budes citit rovnako, skus po skole ist do zahranicia, ked uz nic ine da ti to zazitky, ktore by si na svk tak lahko nenazbieral. Samozrejme nie je to dlhodobe riesenie ale zmena je zivot.
Good luck
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ako prva zmena je dobre prestat brat drogy
skús nejaký šport
alebo sa nauč hrať na nejakom nástroji
alebo posiluj alebo čo ja viem kresli, maluj proste rob niečo v čom sa môžeš zlepšovať a bude ťa to baviť robiť
ja viem ze to si asi pocut nechcel, ale ja by som dala asi vsetko za jeden kludny stredoskolsky tyzden, kedy jedine co musim je fakticky ist do skoly a prist z nej domov
ono... práveže takým superelixírom života je tá teša vždy si nájsť nejaký dôvod na radosť. či už malú alebo veľkú.
spomeň si z čoho si šťastný a proste naordinuj si to do života zase!
ja nvm. ja mam radosť hoc aj z toho,ked si spomeniem,ze som dostala strasnu chut na banany a idem si kupit alebo na pivo
alebo chod niekam na koncert,vystavu,hocico
objavuj nove miesta
skus niečo nevšedné
alebo si urob TO DO LIST a postupne začni z neho vyškrtávať cinnosti
peč,var
neviem už čo by som ti podarila
zariaď si aby nebol každý deň rovnaký.
2. začni sa tomu venovať
mas 16, ked prides na vysku, navali sa na teba kopa starosti a zodpovednost a este budes chciet vratit sa spat
a venuj sa niečomu, čo ťa naplní
stretávaj sa s ľuďmi, ktorých máš rád, choď na rôzne kurzy a tak
napríklad som chcel vedieť kresliť, tak som sa to učil, trénoval a časom som to dal ako tak
teraz chodím na šerm a roky som necvičil, tak každý deň dávam aspoň 20 klikov, nech mi spevnejú ruky, pokým nohy sú v pohode, keďže veľa chodím a je to pre mňa relax, ako duševný, tak telesný
Ak teda stale chodis na skolu, pretrp to, ako ti tu viaceri hovoria najdi si nieco co ta zamestna, kruzok, sport ( TO DO LIST je dobra volba, uz len ta cesta ako to dosiahnut stoji za to) a potom ak budes mat moznost a stale sa budes citit rovnako, skus po skole ist do zahranicia, ked uz nic ine da ti to zazitky, ktore by si na svk tak lahko nenazbieral. Samozrejme nie je to dlhodobe riesenie ale zmena je zivot.
Good luck