Decka mate problem s matematikou? Spytajte sa ma online :)
Mnohi ziaci maju rozne problemy s matematikou. A pritom matematika je ovela jednoduchsia ako si mozno myslite Problemom je casto najma to, ze nam to nema kto dobre vysvetlit.. Ponukam vam moznost vyuzit online chat na stranke » skolahrou.weebly.com/...
vies co je blbe? ...ze tam je len jeden debilny riadok do ktoreho sa da pisat...potom sa cez to strasne nahovno pisu vsetky mozne vyrazy a kraviny co potrebuju viac miesta a v riadku sa z toho nikto nevysomari
to mas pravdu s tym riadkom, ale tak vselico sa da aj v riadku pisat... napriklad zlomok sa da napisat a/b, odmocnina jednoducho odmocnina(2) alebo mocnina (x na druhu)... alebo potom keby to bolo velmi zlozite, tak napriklad napisat to v skicari a obrazok niekde uploadovat
historia cisla Pi je velmi dlha a velmi zlozita v podstate Pi dostanes tak, ze odmerias obvod hocijakeho kruhu a vydelis ho jeho priemerom.. no a presne takto to vedeli urcit uz velmi davno.. archimedes sa povazuje za prveho, ktory to Pi naozaj vypocital, t.j. urcil inak ako odmeranim.. dnes sa da Pi vypocitat na pocitacoch pomocou roznych vzorcov na velmi vysoku presnost, ale nikdy nie na 100% presne, pretoze ma nekonecne vela desatinnych miest
noo chcel by som len podotknut, ze to je nekomercna stranka, uplne zadarmo, takze nejde o klasicku reklamu skor len propagaciu a myslim ze propagaciu dobrej veci
no nikdy nevies na co vsetko to mozes v zivote vyuzit ak mas pocit, ze matematika je iba pre ucitelov, aby mohli tyrat v skole deti, tak to nie je spravny pocit matematika ma velke vyuzitie v podstate vo vsetkych technickych vedach, v informatike, v ekonomii a aj v beznom zivote (aj ked tam sa to da aj bez tych vzorcov )
na matematike pochopím strašne ťažké veci .... pochopila som aj číslo pí objem valca ihlanu povrch ihlanu atd... sinus kosinus... ale najlahšia ( udajne ) kombinatorika mi nejde do hlavy.. !! a neviem ako na to..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
» www.fiftyfifty.cz/Z-historie-cise...
Úplne oceňujem takúto iniciatívu, pekne