@lilly09 Tak, poprvé... Mám to lepidlo čo sa tvári aj ako vrchná vrstva... a tá servítka je taká... no...priesvitná, nevidieť ju pekne.. To je môj prvý problém a druhý, že čím to potom prelakuješ? Čo robíš servítkovou technikou?
@lilly09 Robíš tričká? Akej značky máš to lepidlo? Treba na to nejaké špeciálne servítky? Lebo ja mám obyčajné, čo som našla doma a oddelila tú najtenšiu časť.
@barbora303 no dávala som to na umelý kvetináč... akú máš značku?
Hobby line mám, a inak s normálnymi servítkami by to malo ísť, netreba žiadne špeciálne servítky.. Takže ti ten vzor dobre nevidno? a mala si biely podklad ? niekedy nie je treba ani sa moc packať s tým aby sa tá servítka nepoškodila.. neviem v čom by mohol byť ešte problém. A prelakovať to môžeš po zaschnutí napríklad aj lakom na drevo, ten mám tiež, ale značku ti neviem povedať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ja som sa zlakla ked som to robila lebo to lepidlo bolo biele a nebolo to tiez vidiet..ale ked zaschlo vsetko vyzeralo normalne
@barbora303 no dávala som to na umelý kvetináč... akú máš značku?
taketo mam tam dole pise textilia a nie, tiez pouzivam normalnu servitku a najtensiu vrstvu z nej a vidno to celkom dobre