mám dve babky, jedného dedka a jednu prababku, (tá už by ma asi ani nespoznala), rokov majú priveľa na to, aby som si to zapamätala, a zdraviu sa netešia, resp. s obľubou sa naň sťažujú
Moju babku asi nikto neprekoná: má 93 rokov, stále sa o seba stará sama, dokáže si všetko sama spraviť a je úplne v poriadku, len ju už kosti pobolievajú a slabšie vidí a počuje
ja mam skvelu babku, nema esteaz tak moc rokov, mozno 70. ale na svoj vek je uplne plna energie cestuje ma milion zalub, presne aka by som v jej veku chcela byt
Všetci moji starí rodičia ( +- 70 ) chodia po lekároch, ale napriek tomu pracujú vo svojich záhradkách a organizujú rodinné stretnutia a starajú sa o to, aby úroda z nich bola rozdelená blízkej rodine, venčia svojho psa, nie sú odkázaní na pomoc, pomáhame im, ak sa dá, sú plne mobilní, no jeden dedko minule odpadol v trolejbuse a babka prinútila šoféra zastaviť ho a odviezla ho sanitka, našťastie ho pustili ešte v ten deň domov. Ešteže to vydržali spolu a dávajú jeden na druhého pozor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
depresívne fórko....
A mam uz len jednu babku a ma 60 rokov.
a ak sa ideme tvarit ze mama mojho otcima je moja babka tak ta ma tusim 69 a jej byvaly muz tiez tak nejak
a pradedkovci su okolo 90 tam je to zdravie v hroznom stave
Som hrdý na svoju babku, my sa toľko nedožijeme
a majú 63, 70 a 59, 60