pipka je špatná... pipku nikto nemá rád... jej životný štýl je opovrhnutia hodný, napína ma len pri pomyslení naň. ľutujem všetky pipky, táto dijagnóza je totiž vo väčšine prípadov doživotnou
pipky su baby ktore sa mi pacia a vyzeraju jak barbinky a vacsina sa po nich obzera a take ktore sa tebe nepacia lebo ty si buzerant a niesou vhodne na dlhsi vztah
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
1. expr. a det. sliepka: na, p., na! volanie na sliepky
2. fam. oslovenie al. označenie dievčaťa, ženy
3. slang. dievča: fajn p.
brizolit na ksichte
minisuknicka
vystrih po kolena
cita nejaky z tych slepacich casopisov
a tak dalej
a vlastne plne sujhlasim s nzch..
Tiež si myslím, že myslel niečo podobné, ale dali by sa tu nájsť aj iné, rovnako hodnotné exponáty pipiek.
Teší ctené micky, pipky, žabky keď sa ocitnú na zozname miciek, pipiek, žabiek?
Mám taký pocit, že áno, inak by som nevidel už žiaden zmysel ich existencie (okrem ukojenia sexuálneho apetítu miciakov, pipiakov a žabákov).
2.)chronicky roztiahnute nohy
3.)iq pipky...čiže rovnajce sa slabšej debilite
4.)oblečenie akoby kradli 2ročným segrám.
5.)v tomto by sa dalo pokračovať donekonečna.....
-tesne/male oblecenie, hlavne velky vystrih a minisukna
-opatky ze v nich ledva urobi krok sirsi ako 10cm
-extremne vrtenie ritou
-super inteligencia
-zaujimave nechty, nic sa s nimi neda robit
-ked ju budete pocuvat dlhsie,bude to zniet ako kóótkotkotkodáák
-atd
Ešte by som doplnila ThaKhiThO ShThIL PhIsAnHiA (tie mäkké i sú tam naschvál keby niečo a fotky s našpúlenou hubou
pipky su baby ktore sa mi pacia a vyzeraju jak barbinky a vacsina sa po nich obzera a take ktore sa tebe nepacia lebo ty si buzerant a niesou vhodne na dlhsi vztah
Pipka Santas sa to volá
malá pipka
malá pipka