ahojte, chcela som si zaobstarat dvoch osmakov degu, ale teraz premyslam aj nad kombinaciou kralik+morca vedel by mi prosiim niekto skusenejsi poradit co si mam vybrat a ake su pre a proti? dakujem :happy:
Nič z toho. Načo je dobré mať doma zviera zavreté v klietke ? Ešte keď som mal 10 rokov som chcel velice aj ja ale máš 20 rokov. Radšej si zaobstaraj psíka
ja mám dvoch osmákov výhodou je, že keď sú dvaja, tak sa tvária, že ťa vôbec nepotrebujú, lebo sa zabavia aj sami, vlastne potrebujú ťa len na výmenu jedla, vody a upratanie toho neskutočne obrovského bordelu, ktorý vedia za deň narobiť + potrebujú celokovovú klietku (lebo z tej s umelým dnom sa vedia veľmi rýchlo dostať von )
a sú hrozne inteligentné, čiže občas vymyslia aj niečo, čo by ťa bežne nenapadlo proste, najlepšie hlodavce na svete
no ale, možno som rozprávala úplne odveci, takže ak chceš niečo konkrétne vedieť, tak sa pýtaj
@ps102 presne! niekedy mám pocit, že ich životným poslaním je urobiť čo najviac zle ľuďom, pokradnúť im všetko čo sa dá a zničiť čo najviac vybavenie izby, v ktorej žijú! ale inak sú úplne chutné a milé :-S
@rocafella na to, ze som niektore dni hrozne dlho sama a je mi smutno. ja neviem naco maju niektori potrebu takto odveci odpovedat na fora, ked uz sa pytam konkretnu otazku, akoby ma samu nenapadlo ze existuje pes psa nechcem a ani nemozem kvoli majitelke bytu
@tangerina no nakoniec som kupila zaja a prasa ja som hrozne chcela degusov, ale bala som sa, ze ani tie 4 hodiny spanku by neboli vdaka nim moc kvalitne ale tito su super, od prveho stretka naj kamosi a prasa a nonstop vozi zajovi na chrbte :happy:
@antifunebracka mam kocura veed, ale cez volno by som nemohla domov dalsiu macku zobrat, by jej vytrhal vnutornosti a obetoval temnemu macaciemu panovi
@nahaku po mojej cinci skusenosti uz fakt nikdy tomu sa nedalo vyhoviet proste a furt ked sa mu nieco nelubilo tak triasol mrezami jak blazon, ked som ho dala von chcel do klietky, potom za minutu zas von, ked nechcel vodu dala som mu ovocnu stavu, potom zas nechcel to ale vodu hajzlik cincila
@sabca77 anoo to morca je uplne nu, stale pribehne a chce nech ho skrabkam, este aj ocka priviera aaw
Ty si jebnuty? Tak asi potrebuje male zviera, ked byva v podnajme, ktore sa za "skrotit", ked doma nie je, inac klietka sa da aj otvorit a to zviera vybrat a vypustit, ak ti tato funkcia nie je znama.
@luc.ka Pýtal som sa ťa na tvoj primitívny názor? Tvoje vyjadrovanie je známka tvojej inteligencie. Daj mi logickú odpoveď na moju otázku alebo sa strať. To že je v podnájme je dôvod aby som si zaobstaral zviera a dal do klietky ? Ako mne ide o to ľudské zmýšľanie. Čo má to zviera z toho? Trochu sebecké zmýšľanie zatvárať zvieratá takto do klietky z roztopaše. Ako nudím sa, som sám doma j*bnem ťa do klietky a budem sa s tebou hrať ? krása Ty budeš asi nejaká stará dievka, keď si takto reagovala a doma ti robia spoločnosť podobné zvieratká
@rocafella lol. ved v klietke su akurat ked som v skole. zaistila som izbu tak aby nikam nevliezli a nerozkusali kable a behaju si tu cely den. tak vidis podla mna zas pes v byte je hlupost. to, ze som v podnajme znamena, ze si tu nemozem robit co chcem a ked chcem spolocnika, nie je to jedno ci mne vyhovuje zajac alebo pijavice? ach to zvratene ludske zmyslanie davat hlodavce do klietok a rybicky do akvarka. neviem ako ti s tymto vnutornym problemom pomoct bohuzial, mozes skusit vykupit vsetky chovprodukty a vypustit hlodavce na luky, budu sa tam mat super a istotne nepokapu do dvoch dni. ach... mne to len pride hrozne vtipne ako sa v kazdej diskusii ci tu alebo real life najde ten jeden clovek, co zacne riesit kktiny, pohorsovat sa nad "ludskym zmyslanim" a domyslat si najhorsie scenare, ze si pokupim 50 hlodavcov a napcham ich do 20x20 cm klietky a seru a mocia si tam na hlavy btw stale nevidim tu tvoju logicku otazku, na ktoru si este nedostal uspokojujucu odpoved
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a sú hrozne inteligentné, čiže občas vymyslia aj niečo, čo by ťa bežne nenapadlo proste, najlepšie hlodavce na svete
no ale, možno som rozprávala úplne odveci, takže ak chceš niečo konkrétne vedieť, tak sa pýtaj
interracial :happy:
ber králika
v najhoršom máš aspoň o nedeľný obed postarané :happy:
@tangerina no nakoniec som kupila zaja a prasa ja som hrozne chcela degusov, ale bala som sa, ze ani tie 4 hodiny spanku by neboli vdaka nim moc kvalitne ale tito su super, od prveho stretka naj kamosi a prasa a nonstop vozi zajovi na chrbte :happy:
@antifunebracka mam kocura veed, ale cez volno by som nemohla domov dalsiu macku zobrat, by jej vytrhal vnutornosti a obetoval temnemu macaciemu panovi
@nahaku po mojej cinci skusenosti uz fakt nikdy tomu sa nedalo vyhoviet proste a furt ked sa mu nieco nelubilo tak triasol mrezami jak blazon, ked som ho dala von chcel do klietky, potom za minutu zas von, ked nechcel vodu dala som mu ovocnu stavu, potom zas nechcel to ale vodu hajzlik cincila
@sabca77 anoo to morca je uplne nu, stale pribehne a chce nech ho skrabkam, este aj ocka priviera aaw
Ty si jebnuty? Tak asi potrebuje male zviera, ked byva v podnajme, ktore sa za "skrotit", ked doma nie je, inac klietka sa da aj otvorit a to zviera vybrat a vypustit, ak ti tato funkcia nie je znama.