Každemu sa občas stane, že má deja vu. ale stalo sa vám už že ste nielenže mali pocit, že "toto" sa už raz stalo, ale že ste vedeli predpovedať čo sa stane za tým?
Mne sa už par krat stalo take a hlavne raz, že som normalne vedela čo povie môj otec
ja to mám strašne často , vždy sa niečo stane a mňa tak sekne že ved toto sa už stalo , akoby som to zažil , ktovie o čo pri tom mozgu ide ked to stvára
Raz som si predstavoval aké to musí byť žiť len s jedným rodičom. O týždeň mi zomrel otec.
Raz v nastupovaní do autobusu som si predstavil, že aké by to bolo keby sme havarovali. A havarovala pred nami avia, šofé mŕtvy.
Inak, bežne keď s dakým píšem na pokeci viem čo odpíše. Iba si pomyslím, že odpíše napr. "ahaa" alebo "okk" a väčšinou sa to fakt stane. Je to fakt hnusný pocit. A tak isto aj vo filmoch, proste to cítim a viem že čo sa stane. Má to trošku výhodu- málo kedy sa stane, že by ma nejaké scénka vyľakala, lebo vždy podvädome tuším, že sa niečo stane
@miaja hmm, nie, ale stalo sa mi že sme s holkou pozerali telku a ja som zadriemal a snívalo sa mi ako keby som nezaspal a asi 5 minút rozhovoru s ňou, ktorý som vôbec nechápal a bol z neho zmätený, potom som sa zobudil a odohralo sa presne tých päť minút ktoré sa mi snívali, pričom to začalo tým že som jej chcel povedať o tom sne ale nepochopila čo hovorím
hej a hlavne keď pozerám telku tak ostatným nahlas hovorím: a teraz havaruje, alebo dakto povie že sa pobozkajú a ja : nie a naozaj mám pravdu... ale aj v bežnom živote sa mi stáva hlavne pri hádkach, že viem čo mama/oco povedia skor než stihnú otvoriť ústa.
raz keď som bola menšia tak sa mi každú noc sníval nasledujúci deň XD teda nie celý, ale nejaká časť ktorá sa ptm naozaj stala ptm dlho ni, no teraz zase mávam dáke to déja vu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Rozprával som sa s ním a zrazu ako keby som to už raz zažil, dokonca ako keby to bola spomienka, ktorá viem ako sa skončí.
Úplne ma dostal ten pocit
Raz v nastupovaní do autobusu som si predstavil, že aké by to bolo keby sme havarovali. A havarovala pred nami avia, šofé mŕtvy.
Inak, bežne keď s dakým píšem na pokeci viem čo odpíše. Iba si pomyslím, že odpíše napr. "ahaa" alebo "okk" a väčšinou sa to fakt stane. Je to fakt hnusný pocit. A tak isto aj vo filmoch, proste to cítim a viem že čo sa stane. Má to trošku výhodu- málo kedy sa stane, že by ma nejaké scénka vyľakala, lebo vždy podvädome tuším, že sa niečo stane
@peteeer kde si pre pána nabral v slove podvedomie ä ?
alebo zvyknem mať aj také, že mám DEJA VU na deja vu. ako mám pocit že už raz som to deja vu mala. dokonaca aj trojité zvyknem mať.