inac ani mne sa vela veci nepaci ale co mam robit ? nepaci sa mi ked niekto pise ako retard 15 rocny wsaq ? a potom sa mi nepaci ked niekto pise TAKTO... tiez sa mi nepaci ked niekto blby ako ten v prvom poste napise slovo hlavi s makkym i.
ano, nepaci sa mi ked niekto zabudne vypnut caps a nepaci sa mi, ked tu zaklada tiez niekto diskusie milionkrat opakovane... ked niekto chce naozaj poradit, najprv pouzije carovny "searchbox" a potom az bude zakladat diskusiu... ak nenajde odpoved uz v jestvujucej diskusii, tak to aspon napise do prispevku, ale ked vidim entýkrat diskusiu typu "mala som oralny sex, mozem byt tehotna?" tak mi to vazne ide na nervy...
no veru niektore komenty nemaju ani hlavu ani patu... ludia ich pisu len preto aby ich mali napisanych co najviac.... ale zato niektore komenty od normalnych ludií su fakt zaujimave....
ked je ta diskusia o sexe v 14tich, alebo ked 13 rocna panikari, ze je tehotna, cudujes sa, ze ju zdrbu pod ciernu zem? alebo ked tu nejaky chalan riesi stahovanie predkozky pri cikani?
mimochodom, na to, ze mas 24, mas pisomny prejav otrasny. a myslienkove pochody tiez zaujimave...
@nzch asi tak, súhlasím. Diskusie ponižujú. Alebo ak nie, sú úplne absurdné. Je dobré zapojiť sa do normálne témy, keď sa človek ale niečo normálne pýta. Ale kopa tém, čo je tu, je smiešna.
Potom si ľudia z toho robia srandu, aj keď dotyčného zakladateľa diskusie to trápi viac. Tak to je.
nepáči sa mi, keď niekto fakt chce pomoc a polovica ľudí ho zato zdržube.. tí "inteligenti" ... Ale zas záleží od témy.. pretože niektorí zakladajú také témy.. že sa ani nedá k tomu inak vyjadriť... :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
inac ani mne sa vela veci nepaci ale co mam robit ? nepaci sa mi ked niekto pise ako retard 15 rocny wsaq ? a potom sa mi nepaci ked niekto pise TAKTO... tiez sa mi nepaci ked niekto blby ako ten v prvom poste napise slovo hlavi s makkym i.
ale skus lepsie argumentovat.
mimochodom, na to, ze mas 24, mas pisomny prejav otrasny. a myslienkove pochody tiez zaujimave...
Potom si ľudia z toho robia srandu, aj keď dotyčného zakladateľa diskusie to trápi viac. Tak to je.
ako : akym prostriedkom islo vajce na vandrovku ? alebo aky styl huby pocuvas ? (inak dnes to tu este nebolo ..)
lenz keby tu neboli tieto hovaddiny tak nie je co riesit
a mna to nesere,aj ja pisem take hovadiny obcas