Ahojte ja by som sa len chcela opytat kde sa da prihlasit ak sa chcem stat dobrovolnikom pri zbierke v Kosiciach za info vam vopred dakujem budem velmi rada ak sa mi to podari
vy ste fakt idioti! pátrajte ďalej po tom,kto je za "dňom narcisov" ...a uvidíte. Peniaze z tej zbierky vôbec neputujú na účel za ktorým bola vytvorená táto zbierka. Ak naozaj chcete pomôcť,existujú officiálne nadácie a nie títo sviniari !!!
Preto ak už naozaj chcete pomôcť, dožadujte sa od koho idú a kde peniaze pôjdu.
Tu sú oficiálne spoločnosti ,ktoré pomáhajú chorým deťom -> Svetielko pomoci, Dobrý anjel, Liga proti rakovine, OZ Deťom pre život, Spoločnosť detskej onkológie a hematológie KE, Kvapka nádeje, Želaj si, Plamienok, Združenie rodičov a detí s druhou šancou..
Rozmýšľajte pred tým než niečo darujete,viem,že euro pre nás nemusí byť veľka čiastka ale nevedomosťou ľudí sa na tom môže niekto pekne nabaliť.
@passko ja som bola tiež na deň narcisov pred pár rokmi a to bolo vtedy fajn, ale bolo to na dedine a keď som bola minulý rok na dákej zbierke (neviem už aká, ale tuším to súviselo s dákou chorobou) tak ľudia boli dosť neochotní, čo neriešim, ale hlavne až protivní, ale zase bolo to v meste, tak neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» www.joj.sk/relacia-noviny/... (správy na JOJke zo 7.3.12 hned prvá správa)
Preto ak už naozaj chcete pomôcť, dožadujte sa od koho idú a kde peniaze pôjdu.
Tu sú oficiálne spoločnosti ,ktoré pomáhajú chorým deťom -> Svetielko pomoci, Dobrý anjel, Liga proti rakovine, OZ Deťom pre život, Spoločnosť detskej onkológie a hematológie KE, Kvapka nádeje, Želaj si, Plamienok, Združenie rodičov a detí s druhou šancou..
Rozmýšľajte pred tým než niečo darujete,viem,že euro pre nás nemusí byť veľka čiastka ale nevedomosťou ľudí sa na tom môže niekto pekne nabaliť.