Chodíte na takéto akcie. Zajtra je v DeNVeri možno Vás pustia
Raz som bol v Wolfsburgu na takejto akcii pri príležitosti 25mil. Golf. Bolo tam 130 000 ludí som nechápal , sak to som nevidel ani na nejakom koncerte...
501 , ja neviem, ale co je na tekej akcii uzasen ? Nove auta si mozem ist prejst aj do predajne VW.
Nepoviem keby to bola znacka ferrari, lamborghiny, bugatti, aston martin popripade nejake podujatia znaciek ktore upravuju seriove auta, napriklad moja oblubena pre fiat - ABARTH.
Ale co vidis na VW ? Je ich tu plna prdel, golfov, pasattov, pola ci tuaregy vidim kazdy den desiatky... Neviem preco by som mal za tym este niekde cestovat ...
I ked verim ze tam mozu byt i auta s historie, ale bo mozno nejake protipy, ale historia VW je viacmenej podla mna nudna Ale to len moj nazor... A prototypi by som si pozrel skorej od inej znacky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Lebo tam nie je DOD
no a do devinskej nie.. poznam tam zopar ludi ktorych by som urcite nechcel stretnut.
Nepoviem keby to bola znacka ferrari, lamborghiny, bugatti, aston martin popripade nejake podujatia znaciek ktore upravuju seriove auta, napriklad moja oblubena pre fiat - ABARTH.
Ale co vidis na VW ? Je ich tu plna prdel, golfov, pasattov, pola ci tuaregy vidim kazdy den desiatky... Neviem preco by som mal za tym este niekde cestovat ...
Niekedy sú tam aj také autícka co spomínas.
A niekoho to zaujíma ako sa robia autícka