Vieš, že dnes je deň pozitívneho myslenia. Urobil si alebo urobíš niečo pozitívne?
Čo tak usmiať sa na cudzích ľudí na ulici, byť pekný na debilnú sestru, či proste objať kamošku? Napíš, čo pozitívne robíš vo svojom živote ty a inšpiruj ostatných! :
Jednu z tych karikatur (konkretne kuceravu tehlu) som nakreslila v roznych scenariach ake boli v simpsonovcoch vo filme a zakazdym sa niekde vyskytovala miesto toho prasata.
a potom som sa strasne este smiala pri spomienke na tento obrazok:
Dokopy desať minút som strávila v objatí so @smajlgirl a tak podobne. Viem svojmu pozitívnemu mysleniu pomáhať aj tým, že si čítam v autobuse, keď idem domov, alebo si pustím obľúbený song... a hneď je mi dobre.
dneska je pondelok, to prebíja celý deň pozitívneho myslenia. napríklad sme išli @yolis aktivovať ISIC a do tej budovy sa nedalo vstúpiť! na pizzu sme čakali 40 minút, do kávy sme miesto maressi dostali normálne mlieko a neusúlala som ani jednu poriadnu cigu. a to som sa fakt snažila!
ha! a ja som to zvaľoval na dobrý spánok bol to všal OMYL, spáchal to na mne ""Deň pozitívneho myslenia"". Tento deň ma tak silno ovplivnil, že som nedokázal odolať, bol som sťa vlk pri splne mesiaca a... upratal som celý byt + umyl okná =o)
pozitívneho myslenia? s pozitívnym myslením som sa dnes ani nestretol. jediné pozitívne bolo keď nás po deviatej hodine konečne pustili domov a som taký unavený a mrzutý že každému kto odo mňa bude dnes niečo chcieť asi rozkopem hlavu.
dnes na mňa jeden ujčik v robote nakričal, že som ho neobslúžila ako prvého.... tak som sa na neho milo usmiala a obslúžila ho druhá....
a čo pozitívne robím takmer každý deň?? chodím na BIRDZ, som milá na svoju rodinu (nie preto že musím ale preto že chcem) a zbožňujem svojich kamarátov a mnoho mnoho vecí
Nie, nevedela som a aj keby som vedela, nič by som špeciálne preň neurobila. Pozitívni máme byť prirodzene a nie sa siliť. Nemám rada túto trápnu propagandu....
pozitivne som bola v skole, pozitivne som sa odfotila na vodicak (snad aj ta fotka bude pozitivna), potom som pozitivne hodinu a pol sedela pred ordinaciou ortopedicky, aby mi napisala taky isty nepozitivny nalez ako pred troma rokmi, pozitivne som nestihla druhu doktroku, takze zajtra mozem ist znova, a celkom pozitivne som dnes nesla na trening, lebo som pozitivne nachladena a neviem dychat, tazke ak by som sla, asi by to nebolo velmi pozitivne tancovanie. a teraz mi uz jebe z toho slova pozitivne
zakecala som sa s jednym vtieravym chlapom na zastavke... nemala som nejak dnes gule poslat ho do prdele takze mozno toto sa da nazvat pozitivne a zistila som ze Kirschner bude v tn... ci pozitivne ci nie neviem
to vážne? a ja tu počúvam maďarskú samovražednú pesničku disappointed:ale je fakt pekná, tá verzia od Billie Holiday)
ale v škole som sa nasmiala veľmi dobre. napr. tak keď spolužiačka preložila výraz "mobile Tanzlehrer" ako učiteľ tanca cez mobil (viem že to nie je také vtipné ale na takej hodine ako nemčina bolo). ale vrchol dňa bol keď profesorka angliny presne v tomto poradí: vtipne sa zakoktala - padlo jej pero na zem - strašne si tresla hlavu o roh lavice - skoro sa prevrátila aj so stoličkou. a ešte bola nasratá že čo sa jej tak smejeme
chcela som to spraviť... chcela som sa "pomstiť" za tie slová jednej panej, z jedného podniku... a pozitívne som to nechala tak... nič som nepovedala kompetentnej osobe, ktorá by prinajmenšom nadvihla obočie
a trpezlivo odpisujem na otázky ohľadom VŠ...
vlastne som dnes ešte odprevadila kolegu do jeho práce, hoci som to mala "odcesty"
a dokonca som pozdravila a milo sa usmiala na kolegyňu, ktorú som tiež dnes stretla
a pozitívne hodnotím film 17 again (možno aj kvôli star wars tématike) a pozitívne som vykradla knižnicu, suma sumárum: pozitívny krok na Ctibora (páči sa mi to meno)
prečítala som si pros a dostaneš. odteraz som v tom, že všetko, na čo pomyslím, sa stane. pozitívne aj negatívne. tak som išla na google a hľadala som handry, čo by som rada nosila. a zrazu som sa zasekla, že nemám dosť peňazí, z čoho to vyplatím? a potom mi cvaklo, krava blbá, mysli pozitívne - som bohatá, bohatááá, bohatááá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
v skole som sa strasne smiala na tychto veciach:
Kreslila som karikatury spoluziakov
Jednu z tych karikatur (konkretne kuceravu tehlu) som nakreslila v roznych scenariach ake boli v simpsonovcoch vo filme a zakazdym sa niekde vyskytovala miesto toho prasata.
a potom som sa strasne este smiala pri spomienke na tento obrazok:
a rozosmievala som tym celu triedu.
ale kedze tak myslim cely zvysny rok.. tak dnes nemusim
A idem na prechadzku so psami, ked je vonku tak kraaaasne
aha
Som šťastná a pri tom mi je hrozne smutno.
neskôr som sa pohádala s autobusárom, ale deň hodnotím veľmi pozitívne
a čo pozitívne robím takmer každý deň?? chodím na BIRDZ, som milá na svoju rodinu (nie preto že musím ale preto že chcem) a zbožňujem svojich kamarátov a mnoho mnoho vecí
snáď nabudúce ochotne niečo prekopíruje, keď budem potrebovať
asi si prečítam niečo pre môj osobný rast
Idem rušiť zmluvu s kameramanom, v ktorej je písané:
"Ak objednávateľ od zmluvy odstúpi, poskytnutý preddavok (záloha 400 eur) sa považuje za odstupné (p355 OZ), ktorý sa objednávateľovi nevracia."
Znie to pekne, však? :/
Jake sa tam podla mna podoba na shakiru
(to o tom pozitivnom mysleni so msa dozvedela asi pred 5 min..)
inak, @46 @anzu výborne sformulovala to, čo som sa práve chystal napísať, big ups !
ale v škole som sa nasmiala veľmi dobre. napr. tak keď spolužiačka preložila výraz "mobile Tanzlehrer" ako učiteľ tanca cez mobil (viem že to nie je také vtipné ale na takej hodine ako nemčina bolo). ale vrchol dňa bol keď profesorka angliny presne v tomto poradí: vtipne sa zakoktala - padlo jej pero na zem - strašne si tresla hlavu o roh lavice - skoro sa prevrátila aj so stoličkou. a ešte bola nasratá že čo sa jej tak smejeme
-ani som nevedela ze taky den je
a trpezlivo odpisujem na otázky ohľadom VŠ...
vlastne som dnes ešte odprevadila kolegu do jeho práce, hoci som to mala "odcesty"
a dokonca som pozdravila a milo sa usmiala na kolegyňu, ktorú som tiež dnes stretla
a pozitívne hodnotím film 17 again (možno aj kvôli star wars tématike) a pozitívne som vykradla knižnicu, suma sumárum: pozitívny krok na Ctibora (páči sa mi to meno)