dnes je 63 rokov od kapitulácie nacistického Nemecka. Myslím, že každý súdny človek by si mal dnes pripomenúť pamiatku miliónov odvážnych mužov a žien, ktorí spoločne porazili monštruózny nacistický režim.
dnes si uz len tazko uvedomit, kolko milionov zomrelo vo vojne naslinou smrtou, ale rozhodne by si ich obet zasluzila vacsiu pozornost, hlavne mladez by si mala uvedomit komu vdaci za svoj "bezstarostny" teenagersky zivot...
nikto sa ma nepytal ci sa chcem narodit takze mi to pride trocha proti srsti byt vdacny za nieco co ma o pomerne dlhy cas minulo ale respect a uctu k nim samozrejme prechovavam... dokonca som si precital vsetky mena na pomniku kto z vas take nieco urobil ? ha ? ha ? ha ?
Aha aha fakt je to super ale uvedom si že ich zvrhol režim,ktorý bol ešte horší a síce komunizmus ma na svedomí 10násobný počet ludských životov takže sa nad zamyslite chytráci...v nemecku bola aspoň sloboda slova
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov