..dnes..ideme von...ideme popod pouličnu lampu..zhasne...perjdeme...zažne....stále mám pocit že ma noekto sôeduje.....žeby du du duchové?? Stále sa mi zvláštne veci stávajju...hlavne v poslednej dobe....jebká mi? Či? Aj vám sa toto stáva???
takymto ludom sa hovori rusici. maju o cosi silnejsie magneticke pole (ktore ma kazdy clovek), preto elektronika v ich blizkosti robi divy. nepanikar, ziadny duch ta nesleduje, je to jeden z prirodnych fenomenov.
mne sa stava, ked som nastvana, ze mi vypadne internet, pripadne vypadnu poistky alebo praskne ziarovka. ( @semhamforas - ja som uz v tvojej ankete hlasovala )
@3mm dokazem si predstavit, aku mas z toho srandu, ale ubezpecujem ta, ze tie fenomeny su realne. nedokazem prilis pochopit tych ludi, ktori si robia srandu z toho, comu nerozumeju. mozno je to sranda, ale mozno je to nieco, co ti dokaze niekedy zachranit kozu, kto vie. kazdopadne ludia so zvlastnymi schopnostami existuju, poznam ich vela
inak aj ja som mala ten pocit ze ma niekdo sleduje ale odkedy beriem ten uzasny liek uz to nemam! aj mne zhasina lampa! to znamena ze som superhero? co co?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
mne sa stava, ked som nastvana, ze mi vypadne internet, pripadne vypadnu poistky alebo praskne ziarovka. ( @semhamforas - ja som uz v tvojej ankete hlasovala )
@aaangelinna mal som niečo pdoobné ale už to zmizlo ale nebolo to týmto...