nie, momentálne ma štve to, že neviem šoférovať a vždy mi to zdochne! keby mám denník tak si to tam napíšem na 100%.. ale tušim keď som bola malá som si písala, ale to každý
@blabli nie, však to sú poviedky a v podstate denník je nudná téma, sestra má, som ho chcel prečítať a po prvej vete som odložil je to fakt nuda písať a nuda čítať, pokiaĺ si tam nepíšeš extra vtipné alebo smutné udalosti.
Ja mám tuším tri také zošity.... ale píšem si do nich len také naozaj dôležité veci, ako keď sa zaľúbim, niečo sa v rodine/v triede/medzi kamarátkami stane, atď. a mám v pláne ukázať svoj denník mojim deťom (keď nejaké budem mať) - lebo viem aká je to zábava čítať si, ako žije/žil ten druhý človek a skúmať jeho pocity
@denix naši sa rozhodli, že pred tým ako pôjdem do autoškoly nech si viem aspoň naštartovať a ísť dopredu, učenie sa zaseklo pri "Pripútame sa." dnes bola tragikomédia, čo ti poviem
pisala ked som mala tazsie obdobie. je to prijemna vec. ci to niekto po mne precital, na to som si davala pozor a v podstate ten zosit vsade nosila so sebou.
Ale kedysi si som si písala stále, potom ma to prestalo baviť, potom po dlho čase som znova začala..prestala, začala a tak ..
A teraz mám takú fakt peknú knížku a rozhodla som sa, že si tam budem písať iba dôležité udalosti, zážitky alebo keď sa budem chcieť 'vykecať'. A zatiaľ sa toho držím ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
zošit.
neviem.
a zošit a kľudne to nechám aj pohodené na stole, aj ak by to dakto chcel čítať, tak to po mne neprečíta
a naviac, nikam ho neberiem a ku mne na návštevu nik nechodí, tak nevidím dôvod, prečo by som sa mala báť.
Boli tam zaznačené len nevšedné udalosti.
A kresbičky. Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeľa kresbičiek.
Len potom mi to mamka našla a roztrhala som to.
Takto skončili moje dva 'denníčky'.
Ale kedysi si som si písala stále, potom ma to prestalo baviť, potom po dlho čase som znova začala..prestala, začala a tak ..
A teraz mám takú fakt peknú knížku a rozhodla som sa, že si tam budem písať iba dôležité udalosti, zážitky alebo keď sa budem chcieť 'vykecať'. A zatiaľ sa toho držím ..