Počuli ste už o tom, že by sa fajčením marihuany mohla depersonalizácia u človeka prehĺbiť alebo znásobiť? Pretože sa to stalo jednej mojej kamarátke. Zvykla si príležitostne zapáliť len tak, a vždy mala z toho dobrú náladu, eufóriu, ale predvčerom keď si
@nenita ak má na to nábeh tak neviem. nepoznám ju, nestretol som sa s ňou... vieš tráva pôsobí na každého inak ja som zhúlený chodil aj do školy, sem tam tak chodím aj do práce, dokážem zhúlený v pohode fungovať ale na každého to inak pôsobí. ak má v rodine schyzofréniu tak jej jednoznačne odporúčam prestať. nie som vedec tak neviem či je pravda to že môže tráva spúšťať psychické poruchy ale v jej prípade by som to neriskoval.
@nenita pozor na to, marihuana moze vo velmi zriedkavych pripadoch urychlit schizofreniu, pripadne u schizofrenikov ju spustit...
Avsak pochybujem, ze sa to stalo tvojej kamaratke. Ako napisal @n0win0u holka si dala moc a dostala... no nazvem to bad trip, proste zlu halusku Stalo sa to mnohym a neraz... Vela zavisi od momentalneho psychickeho rozpolozenia, od situacie, od ludi okolo teba atd.
@mezomus kamos v mlynskej si s nami dal a moc to nevykryval, neveril by si, ale musel som mu merat pulz a hovorit, ze to ej normalne, typek vyzeral, ze zomiera, taky bol biely vyflashteny
@obnoxious no šak práve preto sa pýtam, lebo tak by to bolo pochopiteľné, nie že mi tu povie že kamoška mala nejaký outdoor cez špeka a z toho bola vyflešovaná vieš
@ridiculousnotion cheche to s tiež stalo zopár krát že sme do húličskej partie pribrali sem tam niekoho nového a mal z jedného náťahu strihy. a najviac sa mi pozdávajú tí čo fajčia listy a tvrdia jak ich to odjebalo
@n0win0u Tak ja neviem asi nebola zvyknutá no JA sa práveže stretávam s úplne opačnými prípadmi .. jednoducho týpek zvládal hydrá cez fínske celú noc v kuse a ani si netrúfnem odhadnúť koľko ich bolo to by som bola asi aj ja ..oné depersonalizovaná
@ridiculousnotion co ja viem, ja proste tiez zvladnem dost, dolezite je vediet si aj z bad tripu spravit dobry tiez sme valili proste nonstop, ale to uz potom nie, ze nie je stav ale rovno zaspim proste
@nenita@29 tak to keby si da hriby tak asi na psychiatriu ide..
@nenita zo sklenky iba zo sklenky, alebo aj cez flašu alebo tak ? a zas čo to bolo za odrodu nevieš keď tam mala chúňďa nejakú vdovu alebo čo to je jedno povedz jej nech si to už proste nedáva keď sa bojí (lebo keď sa bude stále báť tak bude mať len jak tu niekto povedal bad trip) takže tak ale myslím že z toho určite nezostane prepnutá ani nič
dala si iba zo sklenky, nie cez fľašu... vravela že kedysi si dala aj viac a nič zlé jej z toho nebolo. tentokrát mala dobrú náladu, bola s dobrými kamarátmi a zrazu len strih... stále to rieši, obvoláva ľudí ktorí majú dlhoročné skúsenosti s trávou, či sa im to už stalo, a čo má robiť... fakt je z toho dosť v prdeli, že sa jej nedá na to prestať myslieť :/
@mm47 v tom pripade si mal drzat hubu a nemal si sem vobec pisat totalnu kokotinu (pretoze fetak je clovek, ktory fetuje, nie co huli)... a co z toho ze nehulis, ked si aj tak sprosty?
@delpurr Myslim ze ty by si si mal vyhonit lebo si precitlively ako 14rocna baba na obycajnu malu provokaciu vyjadrenu len tym jednom slovom , keby som chel urazat tak to rozpisem.
@mm47 tie tvoje smajle si strc do riti, hovno sa do toho rozumies a aj tak sa staras, ja si hubu pri takychto ludoch drzat nebudem... tak sa s tym rovno zmier ty hlupak...
Ides nam nadavat do fetakov, ale preco tym ,ktori piju alkohol nenadavas? Len preto, lebo to nieje zakazane? Pricom alkohol je ovela vacsie svinstvo nez nejaka trava...
@youngchemist s tym suhlasim, ale zase na alkohol nikto takto nenadava... ale mna aj tak nasralo to, ze nas nazval fetakmi, vies?
A povedz, preco je lepsie nemat v tomto skusenost? V com to je lepsie? Nejake dovody mi daj aspon jeden. V com je napr. horsi clovek co huli od cloveka co nehuli?
@mm47 tu nieje podstatne ci sa to tyka mna... tu ide o to, ze si nazval fetakmi skupinu ludi, co s tym nic spolocne nemaju... a vyprovokovalo ma to, tomu ver...
@delpurr Tak by si sa mal naucit zachovat chladnu hlavu lebo ked ta vyprovokuju pismena tak slova , ciny istych ludi ta asi ... neviem co
Alkohol neni o nic lepsi , aj teenagerov co piju pomerne casto provokujem vo forach.
na otazku poslednu pre young.... ti odpoviem v tom ze moj spoluziak huli a ma take stavy v ktorych by nemal ani stat na nohach , ale on soferuje auto , dufam ze pokracovat nemusim.
@delpurr On to zjavne prehana , niekto si da jopinta , on si da 5 bong a je stastny.
Casto chodil zhuleny do skoly a aj ked mal len trochu to bolo o tom ze to z neho spravilo kokota , drzeho co nic nerespektuje a je nebezpecny pre okolie.
kazdopadne, ja nikoho nenutim hulit, ani mu nehovorim, ake to je popici ani nic. ja si len spokojne hulim kedy chcem a kolko chcem. tak co keby aj vsetci prijebanci nas prestali presviedcat o tom, ake to je cele zle a skodlive nehulte teda a drzte picu
@mm47 to je uz druha vec ked to prehana, to je nieco uplne ine... vsetkeho vela skodi, ked zjes 50 paralenov tiez je to zle... A NAJVIAC ma ale potesila v tvojom poslednom prispevku tvoja posledna veta... NEBEZPECNY PRE OKOLIE.
Vysvetli mi, ako je nebezpecny pre okolie? Ked tvrdis, ze iba huli.
Čo ja viem. U seba som nič podobné nespozorovala, aj keď v istom období som z toho bola značne sprostá aj keď som nehúlila, ale niečo podobné "depersonalizácii" som videla na chate u kamaráta, ktorý si toho dal trochu veľa, asi 10 minút sa váľal po zemi a neskutočne sa smial na každom našom alebo jeho pohybe a potom celý deň preplakal.
@mm47 celkom ma uchvatilo, ako si reagoval na uzivatela @mezomus tymi nadavkami. Opat - trava nema nic spolocne s alkoholom, nema ani stavy tomu podobne. Nevies co to robi, preco po nom hresis? A preco ho kurva zase nazyvas FETAKOM, mam dojem, ze si totalne primitivny, prijebany, dementny, vylizany, spoteny, mentalne zaostaly, nedorobeny a nevzdelany idiot
@mm47 vzhladom na to, ze absolutne nevies o com vypravas(v zivote si to nezazil, nevies akym sposobom to ovplyvnuje tvoju pozornost, bla bla bla) sa nemame o com vypravat ty pripicko z horneho kokotinca
ozaj, rodicia su surodenci? ci len bratranci?
tak bud rad, ze to nepoznas, ale DRZ PICU A NEPRESVIEDCAJ NIKOHO O NICOM, KED TO NEPOZNAS. ja tiez nepicujem na ferrari, ked som ziadne nikdy nesoferoval
che che ché... raz na vás príde, feťáčikovia, zatiaľ čo vy si z toho svinstva nebudete môcť spomenúť na svoje meno, já si budem s valaškou tancovať na Jánošikovej lúčke... na moje slová raz príde, teším sa
@takzvany nemyslím že by bola prepálená, ale tak chápem, že keď ju nepoznáte nemôžte vedieť ... príležitostne si zapálila tak raz za polroka...a je to mladá, rozumná baba... hádam jej "dekel neuletel" ani nestraš... ale robila chybu že si zapálila keď je z tých psychicky slabších ľudí... ani ja by som si nedala už len kvôli tomu že som citlivejšia povaha
tak mi daj, ze kolko zarabas pan dokonaly ja asi tolko co bezna domacnost na vychode +nemal som moc co robit a dostal som ponuku na stavbu, tak preco nevyuzit cas?
akoze, preco si mi vlastne zacal nadavat ? lebo celkom tomu nerozumiem, ale tak ked uz si zacal, tak mi nedalo nepobavit sa(lebo to je len k smiechu)
tak nech sa paci:
ty skurvyvypicenej hnilej pice vyjebany kokot z dediny na madaroch! ty hajzelov trojramenny pathranny KOKOT! co ti kopacku v madunicach na stridacke starsi spoluhrac pchal do anusu a ty si tak odohral cely zapas proti korbelanom
@camilla Zvysujes mi krvny tlak. Tusim uz ti viacero ludi slusne naznacilo, ze by si mala prispievat do for, o ktorych obsahu mas aspon aky-taky prehlad, lebo tvoje komentare casto pridu ludom smiesne az tragikomicke. Ja som sa tiez zo zaciatku smial, teraz uz nad tebou placem. Aspon si nieco precitaj krista, ved ty vies len nadavat.
K teme - Kedze dotycnu nepozname, nevieme s urcitostou povedat, ci ma, alebo nema predpoklady na rozbeh nejakej psychickej poruchy, ale takychto pripadov poznam dost vela na to, aby som sa priklonil k variante @1
@unteachable snáď máš pravdu a aj všetci tí ktorí sa k tej variante priklonili
@ucholak ale ona nie je závislá, pravdepodobne mala "bad trip", zase nepreháňaj už som spomínala, že ona si dá len raz za polroka maximálne... a od tejto skúsenosti pochybujem, že ešte niekedy bude húliť...
tak párkrát som sa aj tak odpálila. pomohlo ked som sa dobre vyspala. raz sme sa dokonca museli zabarikádovať v izbe a obe s kamoškou sme vzívali bohov nech to skončí a potom sme zaspali. odvtedy nefajčím s erikom.
@nenita depersonalizácia? to JE prepal. jak sviňa. niektorým len zadrbe a akoby stratia schopnosť brať veci vážne. no toto už je vyšší level. ale nejaký strach o trvalé duševné zdravie nie je na mieste zatiaľ. a už vôbec nie pred ňou. jej musí byť povedané, že to v pohode prejde
@takzvany ach... veď jasné... ale ona sama sa zľakla keď jej niekto povedal že sa z toho môže rozvinúť schizofrénia ak to má človek geneticky dané... možno to čo prežíva je len strach
@mm47 je naozaj rozdiel medzi feťákmi, huličmi a narkomanmi....toto je zásadný rozdiel ktorý si treba uvedomiť ....a takisto okrem toho treba začať čítať veľa odbornej literatúry a distingvovanejšie sa naučiť komunikovať so svojim okolím, poprípade pripustiť možnosť že aj íný než vy môžu mať pravud. Alebo je to na vás priveľa?
..inak si rob co chces. Toto povedz aj svojej kamaratke. Mas u prdele kolko toho bolo, ci je zaciatocnik a aka odroda to bola. Proste nech to nerobi, ked jej to robi zle. Alebo nech to skuma, na vlastne nebezpecie...
P.S.: Tie stavy prejdu, je to otazka par hodin, maximalne dni...
To sa stáva... súhlasím s @10 ďalej som to už len preletela...zlý trip, raz mi kamoš povedal, že každý si tým musí prejsť...a niektorých to možno uvedomí. To rpejde, hlavne nech nestresuje.
@inequity@42 hmm je možné že som niečo podobné ako ta derealizácia občas zažíval? Všetko je potom také zvláštne a akoby mimo. Ale nikdy som nemal absolutne pocit strachu alebo úzkosti Skôr som sa to snažil udržať lebo mi to prišlo vtipné
ja som hulil celkom často, niekedy aj viackrát denne a neskôr mi to začalo robiť zlé stavy, myslel som si že odpadnem a tri hodiny som ticho sedel a bál som sa takže myslím, že také stavy sa stávajú hocikomu, mne to prešlo po tých troch-štyroch hodinách
Nenita viem ocom hovoris.Sfajcil som 3 gripy rebela s kamaratom a nic.Vcera som si dal len polku jednoho a 45minut tranz.Kamarati chceli volat sanitku ..... naozaj po tom zazitku nikdy viac.Akoby som mal viac svetov pocul som ako sa ma pytali co mi je ,preco nereagujem a ja som to v hlave pocul asi este 20x a stale a stale . Nemohol som sa ani riadne hybat a svet som vnimal ako by bol namalovany nejakou fosforovou fixkou , akoby som si pozeral fotky ziaden pohyb nebol plynuly proste stav ako v nejakej rozpravke.Jedina moznost ako sa tomu vyhnut je nezacat ,ten kto to zazije to pochopi dovtedy sa ztoho bude len kazdy smiat ze su to kecy.
@nenita ja som si raz dal dva tripy za jeden den a mal som tento pocit asi dva mesiace a potom mi to prestalo zo dna na den podla mna by nemala brat ziadne lieky ktorich je na tieto poruchy vela tie cloveka oblbuju ste viac a casom sa z toho mozno dostane mne doktor povedal ked som za nim prisiel a uz som bol v pohode ze to je normalne ze cloveku to bud prepne navzdy alebo pri drogach to tak niekedy byva uz neviem ako sa to vola ale je to o tom ze sa ti to v mozgu dlhsie drzi ale potom to prejde intoxikacia alebo nieco take a to je ten lepsi pripad.este by som chcel povedat ze den pred tym ako ma to preslo som sa strasne nafajcil a rano som bol ok takze ak sa na to citi tak moze skusit aj ked neviem ci to bolo tym ... kamoske prajem vela stastia a dufam ze bude v pohode
@ppalino777 toto som presne zazil na tripe a strihlo ma podobne ako toto dievca potom ma to preslo a teraz si davam tie vylety hocikedy je to pohoda len sa netreba bat ale ked ma clovek tieto pocity ked je cisty tak je to dost na hovno ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
103 komentov
mozes jej s prehladom povedat, ze je v pohode, ale aspon ju to odstrasilo a nebude mozno tolko hulit
Avsak pochybujem, ze sa to stalo tvojej kamaratke. Ako napisal @n0win0u holka si dala moc a dostala... no nazvem to bad trip, proste zlu halusku Stalo sa to mnohym a neraz... Vela zavisi od momentalneho psychickeho rozpolozenia, od situacie, od ludi okolo teba atd.
potom vytraseny a doschizovany cely den
@nenita @29 tak to keby si da hriby tak asi na psychiatriu ide..
Podľa tých pár prvých riadkov sa to asi dá.
Myslim ze o rozume svedci skor tvoja prva reakcia
Ides nam nadavat do fetakov, ale preco tym ,ktori piju alkohol nenadavas? Len preto, lebo to nieje zakazane? Pricom alkohol je ovela vacsie svinstvo nez nejaka trava...
2. Vzdy reagujes takto ked cudzy clovek na nete napise nieco co sa vzdialene moze tykat aj teba?
3. Uz som pisal ze nenadavam , len provokujem
Tvoja chyba ze si take strasne geno a nechas sa vyprovokovat
A povedz, preco je lepsie nemat v tomto skusenost? V com to je lepsie? Nejake dovody mi daj aspon jeden. V com je napr. horsi clovek co huli od cloveka co nehuli?
Alkohol neni o nic lepsi , aj teenagerov co piju pomerne casto provokujem vo forach.
na otazku poslednu pre young.... ti odpoviem v tom ze moj spoluziak huli a ma take stavy v ktorych by nemal ani stat na nohach , ale on soferuje auto , dufam ze pokracovat nemusim.
Ja som inac pacifista, ja len nemam rad, ked niekto pise bludy o ktorych nic nevie.
Casto chodil zhuleny do skoly a aj ked mal len trochu to bolo o tom ze to z neho spravilo kokota , drzeho co nic nerespektuje a je nebezpecny pre okolie.
kazdopadne, ja nikoho nenutim hulit, ani mu nehovorim, ake to je popici ani nic. ja si len spokojne hulim kedy chcem a kolko chcem. tak co keby aj vsetci prijebanci nas prestali presviedcat o tom, ake to je cele zle a skodlive nehulte teda a drzte picu
Vysvetli mi, ako je nebezpecny pre okolie? Ked tvrdis, ze iba huli.
Tak neviem preco sa alkohol netoleruje a toto zjavne hej u niekoho ked ti to pride v poriadku.
kejmou, daj sa zahrabat niekde, sak ty si sprosty jak rozjebane sklo na piesocnatej plazi
ten joint by som povedal, ze moze byt vklude viac ako tych 5 bong
Nemienim to ale dalej riesit kedze na to je treba tyzden ociteho svedectva a nie 4 komenty.
najebany som raz parkoval auto do garaze a chytil som cely bok o branu
ozaj, rodicia su surodenci? ci len bratranci?
tak bud rad, ze to nepoznas, ale DRZ PICU A NEPRESVIEDCAJ NIKOHO O NICOM, KED TO NEPOZNAS. ja tiez nepicujem na ferrari, ked som ziadne nikdy nesoferoval
a podme na vodne radsej a virtualne zitie nechajme tuna kokotovi, ine ocividne nema
zriedkavé
bežnejšie pri LSD
treba sa dobre vyspať
pri problémoch zo zaspávaním sa treba riadne fyzicky unaviť
Dobre pan akcny , nevsimol si si ze ti nehovorim aby si nehulil ale to uz je ina vec.
ozaj a laskavo tu neplet rodicov ty fetak posraty.
Zajebani fetaci , kvoli takym pripadom by som daval basu , o jedneho shuleneho chuja sedlackeho nevychovaneho menej
tak mi daj, ze kolko zarabas pan dokonaly ja asi tolko co bezna domacnost na vychode +nemal som moc co robit a dostal som ponuku na stavbu, tak preco nevyuzit cas?
akoze, preco si mi vlastne zacal nadavat ? lebo celkom tomu nerozumiem, ale tak ked uz si zacal, tak mi nedalo nepobavit sa(lebo to je len k smiechu)
tak nech sa paci:
ty skurvyvypicenej hnilej pice vyjebany kokot z dediny na madaroch! ty hajzelov trojramenny pathranny KOKOT! co ti kopacku v madunicach na stridacke starsi spoluhrac pchal do anusu a ty si tak odohral cely zapas proti korbelanom
K teme - Kedze dotycnu nepozname, nevieme s urcitostou povedat, ci ma, alebo nema predpoklady na rozbeh nejakej psychickej poruchy, ale takychto pripadov poznam dost vela na to, aby som sa priklonil k variante @1
@ucholak ale ona nie je závislá, pravdepodobne mala "bad trip", zase nepreháňaj už som spomínala, že ona si dá len raz za polroka maximálne... a od tejto skúsenosti pochybujem, že ešte niekedy bude húliť...
@mm47 je naozaj rozdiel medzi feťákmi, huličmi a narkomanmi....toto je zásadný rozdiel ktorý si treba uvedomiť ....a takisto okrem toho treba začať čítať veľa odbornej literatúry a distingvovanejšie sa naučiť komunikovať so svojim okolím, poprípade pripustiť možnosť že aj íný než vy môžu mať pravud. Alebo je to na vás priveľa?
2. ked ti nejebalo a po huleni ti jebe, nehul
3. ked mas pocit, ze ti len mierne zajebava nehul
..inak si rob co chces. Toto povedz aj svojej kamaratke. Mas u prdele kolko toho bolo, ci je zaciatocnik a aka odroda to bola. Proste nech to nerobi, ked jej to robi zle. Alebo nech to skuma, na vlastne nebezpecie...
P.S.: Tie stavy prejdu, je to otazka par hodin, maximalne dni...
Inak... wtf ?!