..okej toto je snáď prvý krát čo sa pri trápnej téme neschovávam za iné nicky, ale zaujíma ma skúsenosť dievčat s voskovou depiláciou predlaktí..či to moc bolí..ako dlho to vydrží.. a či tie chĺpky potom nerastú tvrdšie či tmavšie... dík
tiez som nad tym rozmyslala...ale pride mi strasne cudne zeby som mala osklbane predkaktia a zvysok ruky este "chlpaty" niezeby som vyssie nejake chlpy mala ale tak bolo by to vidno
Naopak by mali byť jemnejšie a svetlejšie a vydrží to niekoľko týždňov. Ja som chodila na epiláciu orientálnym voskom aj normálnym. Ale už nemôžem, keďže sa mi potom na koži robili hnisavé vyrážky a prerástlo to až do nepríjemného ekzému, ktorý mám doteraz a už sa ho neviem zbaviť. Čiže na veľmi citlivú pokožku to určite nie je dobré, kožná lekárka mi to úplne zakázala...
Pekná si aj tak. Bolo by ale menej vhodné, keby si mala na stužkovej neodstránené ochlpenie nôh, pri odvážnejšom poňatí oblečenia, neodstránené ochlpenie brucha.
Prvy krat to boli, tak isto ako aj epilator no ten vysledok stoji za to kedze ti chlpy par tyzdnov nenarastu a zas nie je to take brutalne ze sa to neda tych par sekund vydrzat. Chlpy by ti tmavsie a skaredsie rastli iba kebyze pouzijes ziletku... ale ked uz ten vosk tak len odborne u kozmeticky
no čo si. aj ja mám, dá sa povedať chlpaté ruky, ale nikdy by ma ni nedonútil ísť na ich depiláciu. raz začneš a musíš už stále, inak ešte len uvidíš, aké chlpy ti tam vyrašia.
@12 ja mam tiez vela sosoviciek preto pouzivam ziletku, a na pocudovanie mi to dlho vydrzi a chlpky nie su ani hrubsie ani tmavsie..to je individualne u niekoho to moze byt tak u niekoho onak...
kazdopadne, ten pocit ked na rukach nemate ani chlpok je neopisatelny, zdvihlo mi to sebavedomie...
urcite nelutujem ze som si ich zacala holit, vela zien si holi ruky a nic na tom nie je
ja som nad tymto problemom(pre mna)rozmyslala uz dlhsie.nemam niake cierne chlpy co by kricali na okolie,ale mne vadi ze tam niake su a je ich vidiet..nechcem teraz kazdy mesiac alebo castejsie koli tomuto problemu chodit kozmeticke,to by ma otravovalo..kamaratka si depiluje ruky sama pouziva voskove depilacne pasiky,lenze ja nemam guraz na to aby som si len tak strhla pasik,pretoze na rukach je pokozka citliva,a bolelo by to....preto si tie chlpy chcem najprv trochu oholit,a az potom pouzit voskove pasy...spravim dobre???nebudem mat potom pichlave,cierne chlpy na rukach?a ako casto si ich budem muset takto upravovat????ak ma niekto skusenosti a napise budem hrozne vdacna ......dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Pekná si aj tak. Bolo by ale menej vhodné, keby si mala na stužkovej neodstránené ochlpenie nôh, pri odvážnejšom poňatí oblečenia, neodstránené ochlpenie brucha.
Podľa mňa to nie je žiadna tragédia
kazdopadne, ten pocit ked na rukach nemate ani chlpok je neopisatelny, zdvihlo mi to sebavedomie...
urcite nelutujem ze som si ich zacala holit, vela zien si holi ruky a nic na tom nie je