hojte,,,,chcem sa spytat ze aka znacka depilacnych strojcekov je najlepsia,,,,aa aky je konecny vysledok po depilacii,,,ako dlho nerastu chlpy aa hlavne ci nie su tmavsie a hrubsie,,,hmm
no ja mám braun silk epil a ten veľmi dobrý nie je... prvýkrát depilácia dosť bolela, ale potom si zvykneš... a ja som mala problém s tým, že nie všetko asi vytrhalo s korienkami, lebo niektoré dorastali veľmi skoro, po dvoch-troch dňoch... ale inak už dorastali redšie... aa výsledok nie je taký hladký ako po klasickom holení...a nevšimla som si, žeby boli tmavšie alebo hrubšie, skôr sa ti zjemnia, mám pocit... aa inak ten strašne hučí
@fialkasirotkova vies co sme s nim v skolke robili my? spominali sme ho v "kolo kolo mlynske". ved predsa "Vezmeme si hoblík, pílku, zahráme sa ešte chvíľku"
ale uznavam, ze nie kazde dieta tym padom musi vediet co je hoblik, lebo moja mama si napriklad v detstve myslela, ze to sa tam spieva o o akejsi hoblipilke
@tikalok tak my sme to nespievali to viem určite ale i tak neviem prečo by som mala vedieť čo to je keď som to v živote nevidela a u nás sa používa skôr vyššie spomínaný šmirgeľ
mne depilovala nohy kamoska aa bolo to strasne po prve ta bolest a po druhe je to somarina odvtedy mam ciernejsie chlpya pichaju...ja mam radsej ziletky....nenechavaju drsne nohy a ani to neboli
@18 to je dobra blbost...mas to z tej ziletky zlatko
a inak tie dnesne strojceky uz skoro vobec nebolia...ja si uz neviem predstavit ze by som si nohy kazdy druhy den holila ziletkou aby som ich mala ozaj hladke...
co je na nom super, ze prisvietcuje zabudovanym svetlom na chlpky
nohy mam hladke aj 3 tyzdne, teda hladke ako sa to vezme...par mi priebezne vyrastie...tie holim ziletekou
sice ma to uz vobec neboli, / ked som ho pouzila 2-hy krat to vobec nebolelo / ale tie chlpky ako som spominala mi vyrastaju na 2 etapy a poraza ma z toho... mam ich ale ovela svetlejsie ako predtym,
kedze som povodne tmavovlaska, tak tie co su na tom rovnako, vedia o com hovorim
prvy sim mala tento ten som ale niekam schovala a nevedela kde...a nasla som ho, az po polroku ako som dostala ten prvy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a inak tie dnesne strojceky uz skoro vobec nebolia...ja si uz neviem predstavit ze by som si nohy kazdy druhy den holila ziletkou aby som ich mala ozaj hladke...
myslim, ze ten jeden je tento
co je na nom super, ze prisvietcuje zabudovanym svetlom na chlpky
nohy mam hladke aj 3 tyzdne, teda hladke ako sa to vezme...par mi priebezne vyrastie...tie holim ziletekou
sice ma to uz vobec neboli, / ked som ho pouzila 2-hy krat to vobec nebolelo / ale tie chlpky ako som spominala mi vyrastaju na 2 etapy a poraza ma z toho... mam ich ale ovela svetlejsie ako predtym,
kedze som povodne tmavovlaska, tak tie co su na tom rovnako, vedia o com hovorim
prvy sim mala tento ten som ale niekam schovala a nevedela kde...a nasla som ho, az po polroku ako som dostala ten prvy
» images.google.sk/imgres?imgurl=h...