chcela by som sa spytat ci aj vy zazivate nieco podobne ako ja... vzdy ked skoncia nejake dlhsie prazdniny ako napr. teraz vianoce a ide sa znovu do skoly prevladne ma akysi pocit prazdnoti a nechuti k zivotu... vela krat som dokonca aj plakala je to h
Poznám to veľmi dobre..ale zažívam to len teraz na strednej, na základke som to mala šuma fuk .. a to kôli tomu že je to dosť náročné.. ale neboj... je to len teraz .. zase začne škola a už sa všetko vráti do normálu
pred Vianocami som sa pohádal s priateľkou, ktorá mi je ako sestra a s priateľom, čo mi je ako brat, vo všetkom ... no udobrili sme sa ... a znovu sa to pokazilo... celé prázdniny mám pocit, akoby sa mi vyhýbali, alebo skôr ona ... nenapíše, neodpíše, odmieta a tak ... tak som mal pokazené celé sviatky ...
dakedy sa rozčúlim, potom mi je zas danej situácie ľúto, nakoniec príde, že vôbec nemám chuť ani dýchať, nie to ešte žiť ... nesnažím sa vyhýbať ľuďom, na ktorých mi záleží, zdá sa, že práve oni nemajú chuť sa so mnou ani rozprávať, nie to ma ešte vidieť a niekam ísť ...
končia sa prázdniny, fajn.. zase sa odtrepem do nudnej školy, kde budem mať zase mizernú náladu, že som meci ľuďmi, ktorí ma považujú viac za nástroj zneužitia/využitia, ako za človeka ... neviem čo je lepšie ... "byť, či nebyť"
ja nemávam depky ani neplačem, ale buď nadávam, že na čo do P*** tam ZASE musím ísť a že prázdniny trvali chvílu, alebo som len podráždená, hlavne nedele...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ach...nemáš v škole niečo/niekoho, na čo sa tešiť?
prosím ťa čo budeš robiť keď začneš žiť?
ale zvykaj si..............na VŠ sa budeš cez Vianoce učiť na skúšky
ja od kvinty neviem, čo sú vianočné prázdniny bez učenia sa..........a čo
pred Vianocami som sa pohádal s priateľkou, ktorá mi je ako sestra a s priateľom, čo mi je ako brat, vo všetkom ... no udobrili sme sa ... a znovu sa to pokazilo... celé prázdniny mám pocit, akoby sa mi vyhýbali, alebo skôr ona ... nenapíše, neodpíše, odmieta a tak ... tak som mal pokazené celé sviatky ...
dakedy sa rozčúlim, potom mi je zas danej situácie ľúto, nakoniec príde, že vôbec nemám chuť ani dýchať, nie to ešte žiť ... nesnažím sa vyhýbať ľuďom, na ktorých mi záleží, zdá sa, že práve oni nemajú chuť sa so mnou ani rozprávať, nie to ma ešte vidieť a niekam ísť ...
končia sa prázdniny, fajn.. zase sa odtrepem do nudnej školy, kde budem mať zase mizernú náladu, že som meci ľuďmi, ktorí ma považujú viac za nástroj zneužitia/využitia, ako za človeka ... neviem čo je lepšie ... "byť, či nebyť"
snáď to prejde ...
nieste sami aj ja
..kvak..