Ahojte uz asi tri tyzdne v kuse som bez nalady nic sa mi nechce nebavi ma nic drzim sa dalej od ludi a najradsej by som prespala alebo presedela cely den. Nedokazem sa zasmiat, tesit sa a normalne zit co mam robit ....citim sa tak prazdna :/
@lola18 nechcem byt doterný alebo vyzvedať len zisťujem kvôli sebe, mám iste tazkosti tak zisťujem či to môže byt psychika alebo nie, minule som tu mal fórum a jeden mi napísal že je to len v mojej hlave a celkom arogantne a vulgárne to zobral
No ja mávam takéto vyhorenia ale vždy sa nejak cez to musím preniesť. Niekedy to spôsobia problémy doma alebo iné veci. Nedávno som bola dosť na tom zle, schudla som 9kg za dva týždne, čo mi ani nechutilo jesť. Ale zo strachu, že keď s tým nič nebudem robiť, že to bude horšie, tak sa donútim niečo robit. Väčšinou ked mám depky, tak vela spím alebo pozerám serialy, bohužial to nie je riešenie. :/
Ak chceš môžeš napísat
Už som raz napísala komentár ale omylom som ho zmazala tak už len stručne. To čo opisuješ je "jednoducho" depresia pre mudrlantov áno depresia sa môže riadiť ako depresie ak trvá už len 2 týždne čo je ten lepší prípad ja s ňou bojujem od 7 rokov čo bolo veľmi ťažké medzi rovesníkmi kedy ešte nevedia "normálne" deti pochopiť čo to je. No ale k veci riešila som to do nejakých 10 rokov no potom som začala odmietať chodiť k psychológom .. proste mi tam nebolo dobre. Potom bolo chvíľu obdobie ticha keď som to ako tak povedzme zvládala aj sama so sebou. No posledné 2 roky som prechádzala peklom kedy som sa len zo zdanlivo blbych nálad dostala do stavu kedy myšlienky na smrť boli na dennom poriadku a trvalo mi hrozne dlho nazbierať silu ísť k psychológovi alebo to len niekomu povedať. Každému komu som sa snažila zdôveriť to zľahčovali a ja som sa cítila ešte horšie. No stále hovorím o niečom inom ako vlastene chcem v podstatne som chcela povedať že som sa konečne donútila ísť psychológovi a skončila som na liekoch dosť mi pomáhajú už neplačem niekoľko krát denne ako pred tým no stále neviem prežívať nejakú radosť a podobné emócie. Takže chcem ti len poradiť choď za psychológom nemusí to byť nejaká fakt hrozna depresia ale pri depke nikdy nevieš kedy sa to úplne zlomí a úplne ťa to pohltí. Čím dlhšie tá depresia trvá a nerieši sa tým dlhšie sa z nej človek dostáva a tým je horšia. Keď sa chceš niečo spýtať alebo len pokecať kľudne mi napíš. Čokoľvek napíšeš nebudem ťa nijak odzucovat ani nič podobné viem ako sa cítiš. A keby som ja v tom najhoršom období mala s kým pokecať bolo by som fakt rada No nakoniec som nebola moc stručná ale tak čo už
Je mi ľúto, že sa tak cítiš a že to prežívaš.
Každopádne najdôležitejším pozitívom je to, že TY jediná to vieš aj zmeniť.
Skús sa zamyslieť nad tým, čo Ťa v živote baví a ak to nájdeš, začni to robiť.
Ak to nenájdeš - začni skúšať veci, ktoré bavia ostatných ľudí a možno sa v tom nájdeš aj Ty.
Popr. zlepši svoje stravovanie & zahŕň do svojho života aj pohyb/gym. Keď sa Ti telo "vybije", má to silný dopad aj na Tvoj mozog & Tvoje myšlienky (mne osobne to veľmi pomohlo).
VeĽmi rada si s Tebou pokecám aj v súkromných správach, kľudne napíš
Držím palce, zvládneš to..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ak chceš môžeš napísat
Každopádne najdôležitejším pozitívom je to, že TY jediná to vieš aj zmeniť.
Skús sa zamyslieť nad tým, čo Ťa v živote baví a ak to nájdeš, začni to robiť.
Ak to nenájdeš - začni skúšať veci, ktoré bavia ostatných ľudí a možno sa v tom nájdeš aj Ty.
Popr. zlepši svoje stravovanie & zahŕň do svojho života aj pohyb/gym. Keď sa Ti telo "vybije", má to silný dopad aj na Tvoj mozog & Tvoje myšlienky (mne osobne to veľmi pomohlo).
VeĽmi rada si s Tebou pokecám aj v súkromných správach, kľudne napíš
Držím palce, zvládneš to..