Ako si mam zlepsit naladu ked mam depresiu.Vsetko v mojom zivote je zle ...mam pocit ze nemozem byt stastna?Sklamal ma dlasi chlapec mam zdravotne prblemy prote vsetko zle. Mate niekto podobne pocity?
to je teda rada...najdi si zalubu a tes sa z nej.... myslis D170 ze pocitom sa da rozkazat? pokial je to depresia tak ju dokaze dokonca spustit aj stastna udalost, to je dokazane... no a prejst to musi same, pripadne pomocou liekov.. clovek tomu, tym ze sa "snazi", pomoct nedokaze...
Ahoj, ja ti rozumiem, tiez mam teraz zle obdobie. Neboj, depresia to byt nemusi. Depresia je obvykle dlhodoby stav, pri ktorom je dobre poradit sa aj s odbornikom.
Ono to tak niekedy byva, ze ti nic nevychadza, vsetko sa len ruca, aj to co ta najviac tesi sa nakoniec pokazi...vtedy clovek akoby stracal pomaly nadej, zvlast ak su to vazne problemy. Ale najhorsie je sa vzdavat. Musis si verit, verit v to, ze si silna osobnost a ze prekonas cokolvek...aj ked to mozno nebude lahke, ale prekonas. Ja mam tiez zdravotne problemy a trapi ma to...ale treba s tym jednoducho bojovat, nevzdavat sa a hlavne sa zo zivota tesit. Ver mi, ze vsetko zle co sa ti v zivote stane, ta do buducnosti posilni. A ked sa nieco stane, nepozeraj sa dozadu, ale nauc sa s tym zit a hlavne mysliet pozitivne, pretoze to je na tom vsetkom to najdolezitejsie...
A ako si mas zlepsit naladu? Trochu sa od vsetkeho odputaj, rob to co ta bavi, stretavaj sa s priatelmi, tes sa z malickosti, citaj knihy Terryho Pratchetta (no dobre, trocha od veci, ale ked mne vzdy zdvihnu naladu mno
Rozkázať sa to nedá. Ale najhoršie je, ak má človek depresiu nič nerobiť. Ak niečo robíš, aspon ti skôr ujde čas. Záleží aj od toho, ako dlho má depresiu. Ak viac ako niekoľko týždňov, tak potom treba ísť len k lekárovi a brať lieky na depresiu. Ja teda netuším, lebo ju nepoznám. A neviem či ju ty poznáš. Lebo to môže byť len smútok z toho, že ju opustil chlapec. Ale môže to byť samozrejme aj choroba- depresia
kua mňa chytajú "stavy úzkosti" keď je všetko fajn a svieti slniečko... potom ma odjebe aj hovadina ako rajčina vypadnutá z tašky dakde pri ceste... (úplne vážne...)
ja som asi divný ak je diagnóza na to tak povedzte
Ja mam zdravotne problemy uz od mojich 5 rokov. nie je to zle ani dobre. Depresivne stavy si vacinou vyvolava aj samotny jedinec. Preco sa trapit nad takymi vecamy. Napriklad. Preco si prikladat kopec starosti a potom ma clvoek depresie. A ake depresie mas?
V ziote si robis vsetko zle ty sama. Lebo to berez moc precitliveno. I ked mam take iste problemy. Tiez nemam vo vsetkom stastie a mam starosti. Ale nedavam to mco na javo. A taktiez si treba uvodemoti jednu vec. Ty si zotpovedna za svoj zivot a aj za svoje pocitiy. takze nechapem preco sa zasa az tak trapit. co pride to pride a ak bude dobre tak bude dobre. Chce to len cas a trpezlivost a stabilitu
tak zdravotné problémy ma každý z nás.... a vieš čo sa hovorí: "raz si hore, a raz dole"... neviem, ja teraz nepociťujem, že by mi krivdil celý svet...teraz som prosto len šťastná
Sklamania ak sa aj vyskytnu, snazim sa nimi nezaoberat, doktorom sa vyhybam z obdobnych dovodov ako Ygor a celkovo depresivne pocity nemam (nanajvys ma obcas chyti neuveritelna zurivost )
nieco rob, aby si nemyslela, v tvojom pripade asi ucenie...neprevracaj oci, lebo ucenie niekedy dost pomoze, zaberie ti ten cas, ktory by si preliala slzami, urcit esi nepustaj hudbu a nemysli pri tom, to je este horsie podla mna, este mozno kniha by pomohla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
sklamalo ma hodne vela ludi, k lekarovi radsej nejdem lebo sa bojim co by vo mne vsetko nasiel a stale sa smejem
zle obdobie treba vzdy asi len preckat...a to cakanie si treba skusit co najviac spestrit
Chlapec este nie je vsetko...
Podobne pocity som obcas mala, ale vzdy to preslo, tak skus vydrzat
Ono to tak niekedy byva, ze ti nic nevychadza, vsetko sa len ruca, aj to co ta najviac tesi sa nakoniec pokazi...vtedy clovek akoby stracal pomaly nadej, zvlast ak su to vazne problemy. Ale najhorsie je sa vzdavat. Musis si verit, verit v to, ze si silna osobnost a ze prekonas cokolvek...aj ked to mozno nebude lahke, ale prekonas. Ja mam tiez zdravotne problemy a trapi ma to...ale treba s tym jednoducho bojovat, nevzdavat sa a hlavne sa zo zivota tesit. Ver mi, ze vsetko zle co sa ti v zivote stane, ta do buducnosti posilni. A ked sa nieco stane, nepozeraj sa dozadu, ale nauc sa s tym zit a hlavne mysliet pozitivne, pretoze to je na tom vsetkom to najdolezitejsie...
A ako si mas zlepsit naladu? Trochu sa od vsetkeho odputaj, rob to co ta bavi, stretavaj sa s priatelmi, tes sa z malickosti, citaj knihy Terryho Pratchetta (no dobre, trocha od veci, ale ked mne vzdy zdvihnu naladu mno
Každý máme nejaké problémy, netreba sa nimi nechať zjebať.
ja som asi divný ak je diagnóza na to tak povedzte
V ziote si robis vsetko zle ty sama. Lebo to berez moc precitliveno. I ked mam take iste problemy. Tiez nemam vo vsetkom stastie a mam starosti. Ale nedavam to mco na javo. A taktiez si treba uvodemoti jednu vec. Ty si zotpovedna za svoj zivot a aj za svoje pocitiy. takze nechapem preco sa zasa az tak trapit. co pride to pride a ak bude dobre tak bude dobre. Chce to len cas a trpezlivost a stabilitu