Neviem co mam robit moj chalan ma mensie depresie je stale smutny a proste vsetko mu vadi..jedine co mu nevadi som ja..len ja neviem ako sa mam spravat ked som s nim??on je stale smutny a hovori ze sa mam spravat ako pred ako vzdy ale to sa neda ked vidi
a preco je msutny? porozpravajte sa s polu o co ide. co mu chyba. ak je to vstah tak co je na nom zle. ktovie preco ma tie depresie. tam uz len pomoze cas. Dostatok spanku. Po prpade uplne nabity program dke nebdue mat cas rozmyslat alebo mat tie depresivne stavy mozno pomoze mozno nie.
@2 tak mu asi hrabe. len tak byt smutny. mozno daka unava. vsak ti psiem. urcite to mozno zabere. nedat mu dychat. bude mysliet len na to co robi. dake extremne sporty skusit mozno ho to prebere k zivotu.
To mi tak pripda ako keby si tie stavy co ma vyvolaval sam. i ked ludis si po vacsinou vyvolavaju vsetko sami svojou psychikou. Ale nie vzdy to je pravda.
hmm je jasne, ze ked ti clovek povie ze je smutny, tak to z casti prevezmes na seba aj ty, ja to dobre poznam..ale tak ked on sam nevie, nedokazes mu pomoct ani ty sama...skus ho nejak rozptylovat, rozosmievaj ho a dufaj, ze to po case prejde...mozno je to nieco v rodine, ale nechce ti to hned povedat, tak skus pozorovat kedy je to najhorsie...
oblejem ho kyblom vody a dam mu ultimatum ...spamätaj sa alebo chod skadzi si prišol ...to by mohlo zabrat dalsia diskusia kde sa pise o chalanoc co su smutyn a uz niesu ani chalanmi co je to s nami ..... uz z nas budu notorickí emaci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
To mi tak pripda ako keby si tie stavy co ma vyvolaval sam. i ked ludis si po vacsinou vyvolavaju vsetko sami svojou psychikou. Ale nie vzdy to je pravda.
...