nho ako ja pocuvam vsetko co sa pocuvat daa a je mi to jedno co to je..ale nie nevenujem sa metalu ..no ja asi tazko...aa rytmusa mam rada ale tazke retaze nenosim a ani nikto koho poznaam...hm financna krizaa
ja pocuvam skor pagan black, ale aj par sucide/depressive BM kapiel mam rad Shining, Silencer, Hypothermia, Korium, Gris... ale kontrafakt a riťmusa si tie niekedy pustim
určite nie, ani rytmus ani depresívny black metal. mala som jedného kamaráta, ktorý na tom strašne fičal a polovicu volného dňa strávil tým, že ležal v strašnom teple na posteli a počúval jednu smutnú blbosť za druhou. tak by sa mi veru nechcelo mrhať dňami.
nejde o to,čo sa na čo delí,mládež sa riadi módou,nie rozumom,prešla som okolo bandy hiphoperov čo pčúvali Rytmusa,citujem,čo rapoval:potom sa mi na brucho vysereš,potom ti jednu prijebem,čo taká hudba dá ľuďom?Prečo ho niekto počúva,keď nepozná jeho myšlienku,myslí si,že sú to pocity z ulice v rytme a aký je toto pocit?to je komercia a deti to žerú,keď príde do módy vesmír,všetci budeme kozmonauti
tesfaye:nemysli si,že som proti tebe zaujatá,ale pozrela som si tvoj profil,máš 20 rokov a ideš sa navážať do mladších?Aké zatiahnuté závesy?Toneznamená,že sa mi páči taká hudba,tak musím mať zatiahnuté závesy,tá hudba je o bolesti a každodennom pocite iných tak prepáč,že obhajujem svoj názor,nechcem ti to vravieť ako nepriateľ,ale dospej a táto anketa je pre normálnych ľudí,ktorí chcdú niečo normálne povedať,ale pokojne sa do mňa navážaj,ak to spraví tvojmu egu dobre,čo namňa ešte chceš vybaliť?
@haaluzatkko v prvom rade tento zaner sa nema co propagovat na teenagerskych forach, kde sa to zvrtne na bezduchu diskusiu ludi co to v zivote nepoculi, ale napriek tomu maju potrebu sa k tomu vyjadrit
kreten ako @tesfaye si predstavuje ludi co pocuvaju DSBM ako smutnych uboziakov co sedia doma za zatiahnutymi zavesmi, a kretenka ako @haaluzatkko si predstavuje fanusikov rytmusa ako vymletych hiphperov s tazkymi retazmi. Mozte si podat ruky.
a čo sa kokotov týka nemyslím že je problém v tých ludoch ktorý by asi mali ísť do ústavu ale skor v ludoch čo to počúvajú alebo v ludoch čo sa hrajú na žanre a škatulkujú sa napr. metalisti a to si asi aj ty
@zamidari máš na hiphoperov,čo počúvajú rytmusa iný názor?Vieš,môj brat počúva rap,ale rap ako umenie,ako kultúru,nie ako módu,počula som už veľa z toho žánru a vyrastala som an tom,viem,čo je hip hop a čo sú komerčné sračkya Rytmus je komerčný,tínedžeri majú jeho piesne v mobiloch a neuvedomujú si,ako si pri tom serú do huby
takze...len tak mimochodom....myslim, ze by tu mala byt diskusia o depresivach alebo ako ste uz zacali rozoberat ten DSBM, nie o Rytmuse a hip-hope alebo co je to....newem...mne sa ten Rytmus, alebo celkovo hip-hop...velmi depresivny nezda.....ani suicidal....uz len metal s hip-hopom porovnavat...je pre mna odvaha...a nie to este do diskusie o depresivach a DSBM sa natahovat o hip-hope....takze pekne po poriadku.....ak ide o tie retaze...powedal by som skor opak....hip-hop to prebral z metalu, ak uz to tak mam powedat.....nechapem, preco by z takej hudby malo niekoho po*****....kto nece, nech to nepocuva, kto ce...tak mu podla mna z toho nic nebude, aj ked sa mu to nepaci...pretoze asi ho to zaujima, ak si to pusti....aa...hudbu netreba len poznat..ale aj pocut...a vzit sa v nej....a aspon ciastocne ju chapat, aby sa dala pocuvat....clovek moze vymenovat milion kapiel nejakeho zanru....ale moze o nich vediet velke nic....to bolo len take mensie upozornenie....DSMB...podla mojho nazoru...v nom sa treba koncentrovat nie len na vonkajsok...alebo tie vykriky alebo pod. veci..ale treba to citit....vcitit sa do toho...je to hudba o pocitoch...o tom, co je v nas...aa..jasnee...rozpisujem sa tu..a ani som o sebe nic nepowedal..takzee...pisem tu tolko..pretoze ja osobne mam velmi rad DSBM....a taktiez funeral a pod. ...pre mna tato hudba znamena dost vela....ako aj cely black metal
aa..este ten Silencer....to je asi najdivnejsi vokal, co som kedy doposial v DSBM pocul...newem...nejako velmi tuto kapelu nemusim, kedze ten vokal sa mi zda prilis komicky v niektorych okamihoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Pan Huba je nahodou skvely herec!!
mnamka ale nepočúvajte to lebo vás z toho prejebe
byť zatvorený doma zatiahnuté závesy a počúvať tieto sračky???
@theburningred
tebe z toho prejebalo?
@theburningred dik za tip
o čo stávka že nie?? hodím do platzu 100 ojro
jediné strápnenie bolo tvoje...delenie hudby na rytmusa a tento nemetal
@theburningred
keď vyhrám ťa vymrdám do riti...keď vyhráš ty tak ty mňa...
radšej trénuj svoj anál valčekom na mäso aby si sa nerozplakala už pri žaludi
to je také kovové...
zvyknutá na všeliakych kokotov, šak to je jasné keď počúvaš také kapely
a čo sa kokotov týka nemyslím že je problém v tých ludoch ktorý by asi mali ísť do ústavu ale skor v ludoch čo to počúvajú alebo v ludoch čo sa hrajú na žanre a škatulkujú sa napr. metalisti a to si asi aj ty
aaa...theburningred....Nocturnal Depression-Nostalgia...waaa...srdcovka..