Poznáte ho? Veríte tomu čo robí? Aký máte na neho názor?
Podla mňa je to fake, ale zas, niektoré veci sú celkom možné, napríklad to že vie odhadhnúť povolania ľudí.. ale zas nechápem, ako môže uhádnuť to, na čo ľudia myslia.
Niektoré veci co robí sú pravda, ale niečo sú riadne faky.
Videl som jedno video, kde na dostihoch zastavil chlapa, ktorý mal navyherny tiket, že nech ide s ním, že mu vybaví vyplatenie výhry. Tak prišli k okienku, dali tej pani tiket ona sa pozrela do kompu a povedala, že je nevyherný. On jej povedal, nech to ešte raz skontroluje a zas povedala to isté. On potom nasrdene povedal: Ale mi sme si prišli po výhru. Ona sa začudovane pozrela na monitor a povedala: Áno máte pravdu, vyhrali ste. A vyplatila im prachy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
tuším sa to volá NLP..
aj tak, ťažko sa tomu verí.
Videl som jedno video, kde na dostihoch zastavil chlapa, ktorý mal navyherny tiket, že nech ide s ním, že mu vybaví vyplatenie výhry. Tak prišli k okienku, dali tej pani tiket ona sa pozrela do kompu a povedala, že je nevyherný. On jej povedal, nech to ešte raz skontroluje a zas povedala to isté. On potom nasrdene povedal: Ale mi sme si prišli po výhru. Ona sa začudovane pozrela na monitor a povedala: Áno máte pravdu, vyhrali ste. A vyplatila im prachy.
Totálny blud.