Ahojte viem, že tu nieste vyuštudovaní psychológovia, ale s mojou sestrou sa niečo deje a je zvlášta.
Predminulu nedeľu som vstával o šiestej ráno na zápas, prešiel som do kuchyne a Klara tam niečo varila, mala pustenu hudbu a tancovala si pri tom. Spyta
posadol ju diabol! zisti si históriu vášho domu/bytu či sa tam nestala nejaká brutálne vražda! ospravedlňujem sa, nemohla som si to odpustiť.
k téme: nemá nejaké problémy v osobnom živote?
Neviem, prečo sa jej priamo nepopýtaš. Odkiaľ si máme my vycucať odpoveď??? Ťahaj do jej izby a normálne otvorene: Čo fetuješ? Alebo tak neútočne: Fetuješ niečo? Si v nejakej sekte?
dala si piko (pripadne speed, alebo kokain), najprv bola hyperaktivna a vela rozpravala (piko dava energiu) a na druhý deň mala dojazdy to znamená depky.
Ved tak možno sa len mení, niekedy ma človek nejaké to obdobie ked nie je sám sebou a proste sa v niecom mení, ale ak je to az také prehnané tak sa jej normalne oyptaj, vsak si jej brácho , nie ?
Panebože! Myslela by som si, že píšeš o mne, no ja nie som Klára a nemám brata. Ak taká predtým nebola, niečo sa jej stalo. Mohla mať nejakú známosť a potom sa rozišli/škrípe im to. Porozprávaj sa s ňou o tom.
Niečo ju určite trápi...nechcem sa miešať psychológom do remesla ale čo ak bola znásilnená alebo....
Drogy v tom myslím nie sú.
Musíš to z nej dostať - ale ak ti nedôveruje tak ti povie niečo úplne iné, aby si bol kľudnejší. Nemá niekoho o kom vieš, že mu zaručene dôveruje? Kontaktuje sa s tou osobou?
Môže ísť o čokoľvek ale určite ju niečo veľmi trápi a tá prvotná reakcie (upratovanie, varenie) bol len šok...
Ja dvadsiateho prvého v mesiaci zásadne revem nad všetkým a plynule prechádzam do hysterického smiechu, existenčnej krízy, silného dojatia, nadmernej konzumácie čohokoľvek a nutkavého upratovania skrine.
Vyzera to jak keby fukala ale vyzerat moze vela veci vselijak takze hlavne si neunahli zavery. Kludne to mozu byt aj hormony, abo jej niekto pomotal hlavu...tiez by ma zaujimalo kolko ma rokov
Buď ju niečo trápi alebo piko... @bentley Kokaín na Slovensku? Ako isto tu nejaký je, ale tie prachy, čo to musí stáť... Keďže vraj najviac sa ho produkuje v Kolumbii...
Dávaj na ňu bacha možno chcela aby ste mali na ňu pekné spomienky a keď išla von tak sa pokúsila si zobrať život len to nedokázala a bola s toho vystrašená preto ten náhli pokles nálady keď zistila že o čo všetko by prišla depresia je sviňa prečítaj si o tom » www.servier.sk/informacie-pre-...
posúd to či sa jej to podobá. Je to dosť hardcore čo som ti tu napísal ale tým že si človek povie "že to hádam nie to by nerobila" tak potom býva už neskoro ale samozrejme by to mohlo súvisieť aj s drogami spolužiačka brala piko nálada sa jej zmenila tak po týždni vypadala tiež ako keby mala depku ale keď si šňupla tak to bol nový človek... takže treba počítať s každou možnosťou...
Dúfam že sa ti to vyrieši čo najskor a šetko dobre dopadne
nezdá sa mi na tom vôbec nič nenormálne, takto sa bežne správam. buď dva týždne neprehodím s rodinou ani jediné slovo, alebo niečo vypekám, náhle sa rozhodnem prestavať izbu a vediem nekonečné monológy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
k téme: nemá nejaké problémy v osobnom živote?
a možno je len tak milo uderená
Potom kľudne sa mohlo stať že sa jej niečo podrbalo s kamarátkami a kamarátmi zato sa ti chcela vykecať lebo nemala komu inému sa zdôveriť...
Alebo sa len zamilovala a teraz jej z toho haraší lebo jej ten vzťah nevychádza..
A posledná možnosť je že fakt niečo berie (možno aj najpravdepodobnejšia možnosť kľudne...)
tak či tak si fake tak ako toto fórum troll..
Drogy v tom myslím nie sú.
Musíš to z nej dostať - ale ak ti nedôveruje tak ti povie niečo úplne iné, aby si bol kľudnejší. Nemá niekoho o kom vieš, že mu zaručene dôveruje? Kontaktuje sa s tou osobou?
Môže ísť o čokoľvek ale určite ju niečo veľmi trápi a tá prvotná reakcie (upratovanie, varenie) bol len šok...
Porozprávaj sa s ňou a zisti či je to naozaj tak. Potom už uvidíš čo ďalej..
Nerieš.
Sa s ňou porozprávaj normálne.
@bentley Kokaín na Slovensku? Ako isto tu nejaký je, ale tie prachy, čo to musí stáť... Keďže vraj najviac sa ho produkuje v Kolumbii...
posúd to či sa jej to podobá. Je to dosť hardcore čo som ti tu napísal ale tým že si človek povie "že to hádam nie to by nerobila" tak potom býva už neskoro ale samozrejme by to mohlo súvisieť aj s drogami spolužiačka brala piko nálada sa jej zmenila tak po týždni vypadala tiež ako keby mala depku ale keď si šňupla tak to bol nový človek... takže treba počítať s každou možnosťou...
Dúfam že sa ti to vyrieši čo najskor a šetko dobre dopadne
a celkovo, vieš, ako skvele sa zaháňa blbá nálada upratovaním?