Proste splužiačka sa ma vkuse pýta či jej nedám kusok z rožka,chleba,bageta ect. a ona neni z nejakej chudobnej rodiny že nemá čo jesť ale proste od všetkých komu vidí desiatu v rukách tak si pýta a oni jej daju alebo proste príde odlomí si a povie dík ak
ja som to tiež robil na strednej od jedneho spolužiaka som stále pýtal rožky, vždy mal dva na desiatu a jeden niekedy nechal, vždy som sa ho spýtal či ho bude a on že zober si
a prečo ? ja som mával vlastnú desiatu lenže jemu robila mama tak dobré rožky že som nevedel odolať
odo mňa si spolužiak tiež furt pýta desiatu, ale nikdy mu ju nedám ...raz som hladná aj ja a keď som ji ju kúpila ja resp urobila ja, tak ju aj ziem ja, nevidím dôvod prečo by som ju niekomu mala dávať aj keď ma neviem ako prosí
jednoducho mu poviem, že som hladná alebo, že je to moja jediná desiata (keď mám napr v škole len jablko a on príde, že mu mám dať polku) a viac ma netrápi
zase keď hladná nie som a len by som desiatu nechala resp. ju vyhodila, vtedy s tým problém nemám
tiež sme mali takú spolužiačku na sš....boli sme taká partia 4+ona...a pokaždé ked niektorá vytiahla jedlo tak si hned pýtala že či jej nedáme odkusnúť
a toto je inak veľmi závažný problém lebo ťažko to povedať aby sa dotyčná neurazila
Omg ja som mala spolužiačku ma strednej co mala 1ţ min od domu strednu školu (byvame v tom oatom panelaku) a chodila busom čo je 0,50 centov/deň, 2,50 tyždenne minula na bus a v triede prisla ku každemu a odhryzla mu z rožka. Rožok v bufete stal 0,20 centov ! A mavala opary a pytala ai aj pit a ked niekto jej dal hned flašu vyhodil, to dievča bolo strašne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Zbi ju
ale iba sladké.
povedz jej,že si moc hladná ,že jej nedáš
bo takýmto tempom tu zajtra bude že ti kradne prílohu k desiate, dvojhárky zo zošitov, prepisky a hygienické vložky.
a myslíš že každý raz ti poradia niečo iné?
a prečo ? ja som mával vlastnú desiatu lenže jemu robila mama tak dobré rožky že som nevedel odolať
jednoducho mu poviem, že som hladná alebo, že je to moja jediná desiata (keď mám napr v škole len jablko a on príde, že mu mám dať polku) a viac ma netrápi
zase keď hladná nie som a len by som desiatu nechala resp. ju vyhodila, vtedy s tým problém nemám
a toto je inak veľmi závažný problém lebo ťažko to povedať aby sa dotyčná neurazila