Ahojte. V Máji plánujem na 10 dní vidieť nejakú destináciu, pozerám letenky. Plánujem ísť sama, keďže blízki nemôžu. Zbadala som bombu Seychely, lacná letenka, no odvaha klesla, keďže ísť sama do ďalekej krajiny,... POKRAČOVANIE V KOMENTE
keď tie cestovateľské skúsenosti ešte také nie sú a trošku sa aj obávam vyšších cien. trošku sa aj obávam vyšších cien.
Chcem niečo cenovo dostupnejšie, divokejšie, pláže, čo najviac prírody, no i veľa aktivít, kultúry a dostupne lacného jedla a hlavne, aby bolo čo fotiť, keďže ja a moja zrkadlovka sme najväčší parťáci, keď ide o nové nepoznané miesta. Samozrejme aj niečo bezpečnejšie, keď idem sama.
Z akých destinácii by ste volili vy?
Bože môj, sama nechoď!
Ešte keby si bola chlap tak dajme tomu, ale sama by som nikam nešla hlavne keď nie si zvyknutá cestovať, ja aj čo som od malička chodila kade-tade s rodičmi, tak keď som začala cestovať s kamarátkou tak som bola vždy vďačná za to, že so mnou niekto je, nikdy nevieš, do akých sračiek sa v cudzej krajine dostaneš a viac hláv viac vymyslí. Na každom z výletov, kde som bola, by som sama mala tak 5 mentálnych zrútení, nemať so sebou inú osobu.
+ Teda keďže si dievča tak to má pridanú hodnotu toho, že nikdy nevieš, na akých ľudí natrafíš a stať sa môže všeličo náhodný kokot oveľa radšej napadne osamotené dievča, nez keby si bola muž/keby vás bolo viac.
@veruka akoze na Seychely chces ist s cestovkou alebo na vlastnu past? Ale kludne chod tripovat do Indie... uz som to tu nedavno pisal... lacne, netreba mat ani nejake obavy o bezpecnost, strava na uliciach BOMBA akurat vodu si budes kupovat balenu a prve dva dni budes srat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Chcem niečo cenovo dostupnejšie, divokejšie, pláže, čo najviac prírody, no i veľa aktivít, kultúry a dostupne lacného jedla a hlavne, aby bolo čo fotiť, keďže ja a moja zrkadlovka sme najväčší parťáci, keď ide o nové nepoznané miesta. Samozrejme aj niečo bezpečnejšie, keď idem sama.
Z akých destinácii by ste volili vy?
Pobaltie.
Ešte keby si bola chlap tak dajme tomu, ale sama by som nikam nešla hlavne keď nie si zvyknutá cestovať, ja aj čo som od malička chodila kade-tade s rodičmi, tak keď som začala cestovať s kamarátkou tak som bola vždy vďačná za to, že so mnou niekto je, nikdy nevieš, do akých sračiek sa v cudzej krajine dostaneš a viac hláv viac vymyslí. Na každom z výletov, kde som bola, by som sama mala tak 5 mentálnych zrútení, nemať so sebou inú osobu.
+ Teda keďže si dievča tak to má pridanú hodnotu toho, že nikdy nevieš, na akých ľudí natrafíš a stať sa môže všeličo náhodný kokot oveľa radšej napadne osamotené dievča, nez keby si bola muž/keby vás bolo viac.
(pardon za spam, odošlem a vždy si ešte spomeniem, čo som chcela dodať )