keď ti prestane liezť na nervy ich večné plakanie, fňukanie, slintanie (deti si svoje sliny dokázateľne kontrolujú menej než psy) a celkovo keď na človeka príde ten povestný materinský pud a veci, čo s ním súvisia
podla mna vtedy ak sa uz bude clovek chciet usadit a hlavne ze bude mat s kym a kde....treba byt uz v dnesnej dobe na dost financne zabezpeceny....ale aj tak je vzdy najhlavnejsie ze ich budete mat s milovanou osobou s ktorou tie deti budete mat vychovavat.... v dnesnej dobe sa moc zauzivavaju rozvody ale t vobc nie je dobre pre tie deti...viem z vlastnej skusenosti tak trochu...
Keď je človek finančne zabezpečený, keď to cíti, keď má vzťah, či manželstvo, ktoré má perspektívu a neberú to dieťa len ako "riešenie" ich krízy, keď máš kde bývať.. a hlavne keď sa na to človek cíti, resp. žena, alebo obaja partneri.
Čo sa týka veku... osobne by som nechcela dieťa po 30.. Kým dieťa odrastie, ty starneš a časom budeš chcieť mať už aj pokoj a pod, lenže dieťaťu sa treba neustále venovať.. a nepáči sa mi to celkovo, mať tak neskoro ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Keď je človek finančne zabezpečený, keď to cíti, keď má vzťah, či manželstvo, ktoré má perspektívu a neberú to dieťa len ako "riešenie" ich krízy, keď máš kde bývať.. a hlavne keď sa na to človek cíti, resp. žena, alebo obaja partneri.
Čo sa týka veku... osobne by som nechcela dieťa po 30.. Kým dieťa odrastie, ty starneš a časom budeš chcieť mať už aj pokoj a pod, lenže dieťaťu sa treba neustále venovať.. a nepáči sa mi to celkovo, mať tak neskoro ...