Nejaký cudzí tatko, matka. Nemôže mať deti tak rád ako vlastný rodič. Tiež sa tam vynára problém v tom, aká by mala byť ich úloha voči deťom - či ich majú vychovávať a ako ich majú vychovávať. Navyše pre tie decká bude náhradný rodič vždy len kokot.
kedže som maminho priateľa mala možnosť spoznať skôr ako svojho otca, mala som s ním dobré vzťahy
bol mi viac ako moj tatko ale menej ako by mal všeobecne tatko byť
chúďata deti, majú dovŕzany život len vďaka dvom kkotkom, ktorí si ich spravili po vyhúleni nejakého hnoja, zobrali sa a teraz serú na deti a nemajú kúska citu a záujmu o ich psychický, citový a slušný život....
dávam česť výnimkám, rodinám, ktoré prišli tragicky o jedného s rodičov a musia sa predierať životom v tomto rozdrbanom štáte, kde majú prednosť iba cigáni a buzeranti...
nakoniec aj tu je vidieť, aké pizze sú na birdzi, budú radšej písať o pive, takým by som nedal do výchovy ani smradľavé svine z chlieva...
@2 sa to asi nejak osobne dotklo ked hned otaca na inu tému...
moje oblubene je samozrejme Pilsner svetle aj tmave, Zlaty bažant, Bernard, Bernard slivkovy (aj ked to je nealko) a rozne radlery
A vyjadrim sa aj k teme. V každom prípade je to individuálne. Podľa mňa u deti veľmi záleží od akého veku ich začne vychovávať náhradný rodič, a ci o tom vedia ze je ich náhradný otec/ matka, či poznajú toho biologickeho rodiča... atd.
Je vela faktorov. Platí to, ze ako môže byť dobrý alebo zlý ten biologicky rodič, takisto môže byť aj náhradný dobrým alebo zlým rodičom. V niektorých prípadoch môže byť dokonca tou lepšou možnosťou ako vlastný otec alebo matka, ktorí sú alkoholici alebo tyrani
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
bol mi viac ako moj tatko ale menej ako by mal všeobecne tatko byť
dávam česť výnimkám, rodinám, ktoré prišli tragicky o jedného s rodičov a musia sa predierať životom v tomto rozdrbanom štáte, kde majú prednosť iba cigáni a buzeranti...
nakoniec aj tu je vidieť, aké pizze sú na birdzi, budú radšej písať o pive, takým by som nedal do výchovy ani smradľavé svine z chlieva...
moje oblubene je samozrejme Pilsner svetle aj tmave, Zlaty bažant, Bernard, Bernard slivkovy (aj ked to je nealko) a rozne radlery
A vyjadrim sa aj k teme. V každom prípade je to individuálne. Podľa mňa u deti veľmi záleží od akého veku ich začne vychovávať náhradný rodič, a ci o tom vedia ze je ich náhradný otec/ matka, či poznajú toho biologickeho rodiča... atd.
Je vela faktorov. Platí to, ze ako môže byť dobrý alebo zlý ten biologicky rodič, takisto môže byť aj náhradný dobrým alebo zlým rodičom. V niektorých prípadoch môže byť dokonca tou lepšou možnosťou ako vlastný otec alebo matka, ktorí sú alkoholici alebo tyrani